Sport

Najduža saga se nastavlja - Mbape demantovao dogovor sa Real Madridom

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape još nije odlučio gde će da nastavi igračku karijeru, tvrdi menadžerski tim francuskog reprezentativca, prenosi "RMC Sport"
Najduža saga se nastavlja - Mbape demantovao dogovor sa Real MadridomGetty © David Ramos / Staff

Pojedini francuski mediji preneli su ranije u ponedeljak da će Mbape na kraju sezone da nastavi karijeru u Realu, pošto se dogovorio sa madridskim klubom.

Mbape ima ugovor sa šampionom Francuske do kraja sezone. On ima pravo da pregovara sa drugim klubovima pošto je ušao u poslednjih šest meseci ugovora sa klubom iz Pariza.

"Kilijan nije postigao dogovor ni sa jednim klubom. Mbape ni sa jednim klubom nije pričao o svojoj budućnosti, niti mu je neko postavljao vremenske rokove", saopštio je menadžerski tim francuskog reprezentativca.

Time je nastavljena najduža transfer saga u evropskom fudbalu, pošto već treću godinu zaredom se Mbape dovodi u vezu sa Realom i njegovim "izvesnim prelaskom" u klub iz Madrida. Kako stvari stoje, ta saga će još potrajati.

Mbape (25) je u PSŽ stigao 2017. godine iz Monaka, a ove sezone je za šampiona Francuske postigao 25 golova na 24 utakmice u svim takmičenjima.

image