Sport

Zbog ovoga je Nole najveći: Pokazao prstom na Hrvata, a tinejdžer ostao bez reči!

Najbolji teniser sveta je pokazao klasu nakon pobede protiv 18-godišnjeg Dina Prižmića, tražeći da posle žestoke borbe sve oči budu uprte u Splićanina
Zbog ovoga je Nole najveći: Pokazao prstom na Hrvata, a tinejdžer ostao bez reči!© Eurosport / printscreen

Savladao je Novak Đoković mladog Dina Prižmića posle četiri sata i jednog minuta igre, u svom najdužem grend slem meču u prvim kolima, a onda je posle susreta pokazao svoju veličinu.

Umesto da u potpunosti uživa u teško izborenoj pobedi, legendarni srpski teniser je pokazao veliko poštovanje 18-godišnjem Hrvatu i zahtevao da svi aplauzi budu namenjeni njemu.

Đoković je slavio 6:2, 6:7, 6:3, 6:4, a kada su jedan drugom čestitali na mreži, moglo se videti da je imao mnogo lepih reči na račun momka rođenog 2005. godine.

Ni to nije bilo sve, već je Nole napravio neuobičajen potez. Kada je publika počela da aplaudira desetostrukom šampionu Australijan opena, pokazao je reketom na Dina i tražio da pozdrave i njega.

Kamermani su snimali Novaka, koji je uporno pokazivao u pravcu Hrvata, koji je tako mogao da uživa u ovacijama za veliku borbu koju je prikazao u svom prvom grend slem meču u karijeri.

Pogledajte kako je izgledao ovaj sjajan gest Đokovića:

image