Sport

Direktor Nedić za RT Balkan: Zbog Brazila skraćeni časovi u Drugoj ekonomskoj

Direktor Nedić iz patriotskih razloga odlučio da skrati časove zbog utakmice sa Brazilom
Direktor Nedić za RT Balkan: Zbog Brazila skraćeni časovi u Drugoj ekonomskoj© Dusan Milenkovic/ATAImages

Direktor Druge ekonomske škole iz Beograda Dejan Nedić odlučio je da skrati časove u školi kojom rukovodi zbog utakmice fudbalske reprezentacije Srbije protiv Brazila.

U razgovoru za RT Balkan poručio je da se na taj korak odlučio iz patriotskih razloga jer za meč vlada veliko interesovanje.

"Tačno je da sam doneo tu odluku. Veliki broj dece je izrazio želju da gleda utakmicu reprezentacije i bilo je normalno da im se izađe u susret", rekao je Nedić.

"Bolje je što smo se organizovali ovako jer bi u suprotnom deca bežala sa časova da gledaju fudbal i broj neopravdanih izostanaka bi bio ogroman. Utakmica protiv Brazila je spektakl sama po sebi, a navijanje za Srbiju patriotski čin, tako da u takvim situacijama morate da napravite izuzetak."

Pored direktorskog posla Nedić je nekada bio poznati fudbalski sudija, a otkako se penzionisao u tom poslu, radi na Radio-televiziji Srbije kao fudbalski analitičar i možemo ga često gledati na malim ekranima.

On nema dilemu ko će pobediti u večerašnjem meču.

"Pobediće Srbija! U to nemam sumnju. Euforija koja vlada među našim navijačima je potpuno prirodna i sam sam takav i očekujem da večeras slavimo, a sutra da bude državni praznik i slavimo trijumf nad Brazilom", poručio je Nedić.

image