Sport

Sprema se fudbalski zemljotres u Hrvatskoj – Dinamo želi da vrati Modrića

Najbolji hrvatski fudbaler svih vremena gotovo izvesno će napustiti Real Madrid na kraju sezone, a mogao bi da bude i deo jednog od najvećih transfera u ovom veku
Sprema se fudbalski zemljotres u Hrvatskoj – Dinamo želi da vrati ModrićaGetty © Martin Rose

Luka Modrić odlazi iz "kraljevskog kluba", a iako ima mnogo zainteresovanih klubova, on bi mogao da se vrati u matični.

Zagrebački Dinamo sprema transfer bombu koja bi mogla da pokrene pravi fudbalski zemljotres na ovim prostorima.

Naime, čelnici Dinama su kontaktirali Modrića kako bi se raspitali koliko je realno da se vrati na "Maksimir".

Najtrofejniji klub u istoriji hrvatskog fudbala ima želju da u svoje redove dovede jednog od najboljeg igrača starog kontinenta i osvajača pet Liga šampiona.

"Modri" imaju ozbiljne ambicije za sledeću sezonu, žele da se vrate u elitno takmičenje i vide bivšeg osvajača Zlatne lopte kao idealnog igrača koji bi ih u tome predvodio.

Predsednik kluba Mirko Barišić je saopštio i dalje akutelnom fudbaleru Real Madrida da su mu vrata u ekipi iz Zagreba širom otvorena.

Luka je, prema pisanjima hrvatskih medija, dobro reagovao na početnu ponudu i uzeo je u razmatranje, što je dodatno povećalo optimizam u timu iz prestonice.

Dinamo bi tako dao najbolji odgovor svom najvećem rivalu Hajduku, koji je uspeo da u svoje redove dovede Ivana Perišića i Josipa Brekala,a eventualni dolazak Modrića u mnogome bi "modre" ponovo vratio na vrh.

Modrić je poslednji put igrao za Dinamo 2008. godine kada je prešao u Totenhem za 22.500.000 evra.

Nakon epizode u Londonu, prešao je na "Santjago Bernabeu", gde je postao jedan od najboljih veznih fudbalera svih vremena.

image