Sport

Panika u Brazilu – Nejmaru otok kao jabuka, pod znakom je pitanja za nastavak Mundijala

Nejmar se povredio posle jednog duela sa srpskim fudbalerom Nikolom Milenkovićem
Panika u Brazilu – Nejmaru otok kao jabuka, pod znakom je pitanja za nastavak MundijalaGetty © Lars Baron

Fudbalski reprezentativac Brazila Nejmar nije slavio sa saigračima po završetku meča sa Srbijom na Svetskom prvenstvu već je zbog povrede otišao u svlačionicu, prenose brazilski mediji.

Brazil je pobedio Srbiju 2:0 u meču prvog kola grupe G na Mundijalu u Kataru, a Nejmar je zamenjen u 79. minutu zbog povrede zgloba.

Prethodno je stradao u duelu sa Milenkovićem, kada je srpski reprezentativac klizećim startom zaustavio brazilsku kontru ispred kaznenog prostora.

Ekskluzivne fotografije, koje je objavio brazilski "Globo" pokazuju da je fudbaler Pari Sen Žermena plakao na klupi za rezerve. Nejmar je po završetku meča u pratnji doktora napustio teren.

Na društvenim mrežama pojavile su se i fotografije prilikom njegovog izlaska sa terena, na kojima se vidi veliki otok na desnom zglobu.

Brazilski mediji tvrde da će Nejmar tokom noći proći detaljne lekarske preglede posle kojih će biti poznat stepen povrede igrača PSŽ-a.

"Ne brinite, Nejmar će igrati na Svetskom prvenstvu. Nastaviće da igra, budite sigurni u to", izjavio je selektor Tite na konferenciji za medije.

U zemlji fudbala strahuju da je njihova "desetka" doživela težu povredu i da postoji mogućnost da propusti preostale mečeve.

Brazil će u ponedeljak u drugom kolu grupe G igrati sa Švajcarskom.

image