Sport

Čukarički doveo četvrtog trenera u sezoni - na redu je Stanić

"Brđani" imaju novog šefa struke uoči dva vrlo važna i teška meča u borbi za plasman u evropska takmičenja
Čukarički doveo četvrtog trenera u sezoni - na redu je Stanić© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Fudbalski klub Čukarički potvrdio je da je novi trener njihovog tima postao Goran Stanić.

Ovaj stručnjak je četvrti koji će ove sezone sedeti na klupi tima sa Banovog brda, a stiže nakon nedavnog otkaza koji je dobio Gordan Petrić.

Pre Petrića, na klupi Čukaričkog ove sezone već su sedeli Dušan Kerkez i Igor Matić.

Stanić je u karijeri predvodio Mladost iz Lučana, a pred njim je sada težak zadatak, jer će posle gostovanja Vojvodini, predvoditi Čukarički i protiv TSC-a.

"Takođe meč direktnih konkurenata za plasman u Evropu. Velika je stvar za naš fudbal kad utakmice imaju ovoliki značaj, ali to je bilo i očekivano kako se bliži finiš sezone. Što se tiče Novosađana, smatram da odavno nisu bili stabilniji, a za to zasluge ima uprava njihovog kluba. Formirali su respektabilan klub, dodatno se pojačali ove zime, imali su i strpljenja kad rezultati nisu bili najbolji. Sada su u odličnoj seriji, vezali su četiri pobede, u poslednjih šest duela su bez poraza. Pohvalio bih i kolegu Bandovića, došao je u Novi Sad sa velikim internacionalnim iskustvom, igračima je verovatno bilo potrebno malo vremena da se priviknu na njegove zahteve, ali sada igraju zaista dobro", rekao je novi šef struke “brđana” Goran Stanić.

image