Sport

Lalatović: Partizan nas pobedio iz jednog šuta u gol, nisu bili bolji

Trener Spartaka iz Subotice veruje da je njegov tim mogao da ostane neporažen u Humskoj
Lalatović: Partizan nas pobedio iz jednog šuta u gol, nisu bili bolji© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Fudbaleri Partizana teškom mukom su savladali Spartak iz Subotice (1:0) u subotnjem meču 27. kola Superlige Srbije, a posle meča, trener gostiju Nenad Lalatović žalio je zbog poraza svog tima.

Subotičani su hrabro igrali u Humskoj, imali čak i 12 kornera pred golom domaćih, ali su na kraju poklekli pred drugoplasiranom timom domaćeg šampionata.

"Nedostajalo je malo više hrabrosti u toj završnici, mislim da nismo zaslužili da izgubimo", počeo je Lalatović nakon meča.

"Iz jednog šuta smo izgubili utakmicu. Mislim da smo u drugom poluvremenu bili bolji protivnik, kad smo promenili formaciju bili smo još opasniji, tada je visio gol Partizanu. Ali jednostavno moji igrači nisu imali te sreće i hrabrosti u završnici da rešimo utakmicu i da uzmemo barem jedan bod. Nemam šta da zamerim momcima, dali su 100% sebe, a Partizan ako je bio bolji, a mislim da nije, bio je bolji za taj jedan gol."

Trener Spartaka veruje da će njegov tim i u narednim mečevima ponoviti partiju kakvu je prikazao u većem delu drugog poluvremena u Humskoj.

"Drugo poluvreme je putokaz za dalje. Mislim da smo u drugom poluvremenu napadali sve vreme, a oni su, videli ste i odugovlačili, jednostavno bili su zadovoljni sa tih 1:0, mi nismo naravno. Dali smo sve od sebe, hteli smo, želeli smo, nismo uspeli, idemo dalje", poručio je Lalatović.

image