Sport

Sferopulos: Borili smo se, nemam zamerki mojim igračima

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos, rekao je posle poraza od Olimpijakosa (86:89) da je njegova ekipa pružila maksimum i borila do kraja i dodao da nema zamerki na račun igrača
Sferopulos: Borili smo se, nemam zamerki mojim igračima© ATA Images

Nakon neizvesne završnice, srpski klub poražen je od bratskog Olimpijakosa.

"Videli smo pravi derbi. Borili smo se do samog kraja. Olimpijakos je bolje počeo. Unapredili smo ritam i u napadu i odbrani. Pružili smo maksimum i nemam zamerki. Detalji su odlučili", rekao je Sferopulos na konferenciji za medije posle utakmice.

Grčki stručnjak je istakao šta je falilo Zvezdi da dođe do pobede.

"Pre svega sreća u ovakvoj utakmici. Centar Olimpijakosa je pogodio trojku pri nerešenom rezultatu. Mislim da moramo da unapredimo detalje na kraju, da budemo fokusirani u napadu i donesemo prave odluke u odbrani", dodao je trener crveno-belih.

Sferopulos je rekao da bi voleo da i sledeće sezone sarađuje sa 37-godišnjim Milošem Teodosićem.

"Miloš je igrač sa kojim sam povezan već dosta godina. On je sa 19 godina stigao u Olimpijakos kad sam bio pomoćni trener. Bili smo stalno u kontaktu. Ponovo smo sarađivali u CSKA u sezoni 11/12. I tada sam bio pomoćni trener. Miloš je legenda kao igrač i voleo bih da bude tu", zaključio je Sferopulos i dodao na kraju da očekuje da Trej Tompkins i Nikola Topić uskoro budu spremni da zaigraju.

image