Sport

Bandović: Sledeće sezone ćemo biti mnogo jači, Vojvodina je veliki klub

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da ima čime da bude zadovoljan uprkos porazu od Crvene zvezde u finalu Kupa Srbije i dodao da će klub sledeće sezone biti mnogo jači
Bandović: Sledeće sezone ćemo biti mnogo jači, Vojvodina je veliki klub© ATA Images

Vojvodina je poražena od Crvene zvezde sa 2:1 u Loznici u finalu Kupa Srbije.

"Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi, to je veoma kvalitetan tim. Što se tiče mog tima, zadovoljan sam kako smo igrali, imali smo dosta šansi, nismo ih koristili. Protivnik je imao šanse i dao je dva gola. Kod 2:0 smo imali veliku priliku Radulovića, ali je nismo iskoristili. Mogu da budem zadovoljan, imamo dosta dobru podlogu za budućnost", izjavio je Bandović nakon meča.

Trener Vojvodine rekao je da je pokazan način na koji njegov klub želi da igra.

"Što se tiče našeg stila, to ćemo da gajimo. Pokazali smo način na koji hoćemo da igramo. Nije lako Zvezdi napraviti toliko šansi koliko smo mi", rekao je Bandović.

Vojvodina posle poraza u finalu Kupa mora u poslednjem kolu Superlige Srbije da savlada kod kuće lučansku Mladost, da bi osigurala plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija.

"Imamo još jednu utakmicu u kojoj moramo da pobedimo da bi otišli u Evropu. Presrećan sam što sam nastavio to što smo započeli, jer smo na dobrom putu. Sledeće godine ćemo biti mnogo jači, moramo da budemo, jer je Vojvodina veliki klub", zaključio je crnogorski stručnjak.

image