Sport

Rusi baš vole Srbe - CSKA traži trenera, kandidati Ivić i Nikolić

Moskovski velikan ima nekoliko imena na listi potencijalnih rešenja, a posebno se ističe donedavni trener Krasnodara Vladimir Ivić
Rusi baš vole Srbe - CSKA traži trenera, kandidati Ivić i NikolićGetty © NurPhoto / Contributor

CSKA iz Moskve trenutno je u potrazi za novim trenerom uoči priprema za novu sezonu, a čak dva srpska stručnjaka povezuju se u ruskim medijima sa klupom "armejaca" - Vladimir Ivić i Marko Nikolić.

Ivić, donedavni trener Krasnodara, nije dobio priliku da se bori za titulu u Premijer ligi Rusije iako im je doneo naslov jesenjeg prvaka.

Ubrzo ga je klub smenio na startu drugog dela sezone, što je Krasnodar na kraju možda i koštalo titule, pošto su u neizvesnoj trci završili iza šampiona Zenita.

Od tada je Ivić bez angažmana, a ruski novinar Ivan Karpov tvrdi da CSKA u ovom trenutku razmatra između nekoliko imena. Najozbiljniji kandidat pored Ivića je i Igor Osinkin, trener Krila Sovjetov.

Međutim, navodi se da nikome još nije ponuđen nikakav ugovor, CSKA se još uvek nije zvanično rastao sa trenerom Vladimirom Fedotovom, iako se to očekuje.

Navodno, na radaru CSKA je i Marko Nikolić, bivši trener Partizana, ali i moskovske Lokomotive, koji se nedavno rastao sa Šabab El Ahlijem iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

image