Srbija i Balkan

Knežević: Nismo dobili zvaničnu ponudu od Spajića

Sve što se ovih dana pojavljivalo u medijima, a odnosilo se na navodne ponude upućene ZBCG obične su spekulacije i neutemeljene medijske konstrukcije, kaže lider DNP
Knežević: Nismo dobili zvaničnu ponudu od Spajića© R.R./ATAImages

Koalicija "Za budućnost Crne Gore" dosad nije dobila zvaničnu i konačnu ponudu za ulazak u Vladu od strane mandatara Milojka Spajića, poručio je lider DNP-a Milan Knežević.

"Sve što se ovih dana pojavljivalo u medijima, a odnosilo se na navodne ponude upućene ZBCG obične su spekulacije i neutemeljene medijske konstrukcije. U nedavnom neformalnom razgovoru sa mandatarom Milojkom Spajićem zatražili smo od njega da nam saopšti svoj stav i konačnu ponudu o mogućem ulasku ZBCG u Vladu i da taj svoj predlog učini javnim kako bi se izbegla dalja medijska nagađanja i nezvanični izvori koji unose dodatnu konfuziju", naveo je Knežević.

Knežević je istakao da "imajući u vidu da od nedelje čekamo izjašnjenje mandatara Spajića" ovim saopštenjem želi eliminisati svaki vid navodne misterije oko formiranja vlade i kako je dodao "jasno se određenje pred građanima koji su nam ukazali poverenje na junskim izborima".

image