Svet

Mask prihvatio tuču s Madurom pa mu zapretio Gvantanamom (VIDEO)

Venecuelanski predsednik izazvao je američkog milijardera
Mask prihvatio tuču s Madurom pa mu zapretio Gvantanamom (VIDEO)© Theo Wargo/WireImage

Izvršni direktor kompanije "Spejs iks" i "Tesla" Ilon Mask, odgovorio je na poziv na borbu predsednika Venecuele Nikolasa Madura, tako što je napisao: "Prihvatam."

"Ilone Mask, očajan si. Iskočio si iz šina. Kontroliši se ili ćeš propasti baš kao ovi sveamerički političari predvođeni desnicom. Ilone Mask, ko god se petlja sa mnom, ugasio je. Ko god se petlja sa Venecuelom, ugasio je. Ilone Mask, hoćeš li da se boriš? Hajdemo", poručio je Maduro milijarderu koga je optužio da planira invaziju na Venecuelu.

Lider ove južnoameričke zemlje tvrdi, naime, da Mask pokušava da poremeti mir i stabilnost zemlje i naziva ga novim najvećim neprijateljem.

"Spreman sam. Ja sam sin Bolivara i Čaveza. Ne plašim te se, Ilone Mask. Idemo gde god hoćeš, što bismo rekli u Karakasu i susedstvu – ako želiš, želim i ja, Ilone Mask. Samo reci gde", "čikao" je Maduro milijardera tokom obraćanja na nacionalnoj televiziji.

Mask, koji je ranije izazivao na "fajt" i konkurenta, osnivača Fejsbuka Marka Zakerbega, na pitanje na Iksu o tuči sa Madurom odgovorio je da je prihvata.

"Maduro je i sam veliki momak i verovatno zna kako da se bori, tako da bi ovo bila prava borba. Zak (Zakerberg) je mali, tako da bi tuča kratko trajala", naveo je Mask.

Milijarder je nakon toga zapretio venecuelanskom lideru da će ga poslati u Gvantanamo.

"Dolazim po tebe, Maduro. Odvešću te u Gvantanamo na magarcu", napisao je na Iksu.

image