Svet

Trampov tim razmatra pokretanje linije votke s njegovim imenom

Više od bilo kog drugog kandidata u istoriji izbora u SAD Tramp nastoji da unovči svoj lik i ime, ocenjuje "Vašington post"
Trampov tim razmatra pokretanje linije votke s njegovim imenom© Photo by Andrew Harrer-Pool via Getty Images

Pojedini bivši i neformalni savetnici republikanskog kandidata na predsedničkim izborima u SAD Donalda Trampa razmatrali su pokretanje linije votke s njegovim imenom, preneo je "Vašington post".

Trampova votka, kako dodaju, i dalje nije na tržištu. 

Osoba bliska Trampu je, međutim, rekla za američki list da bivši predsednik ne planira da podrži ili pokrene liniju votke.

Više od bilo kog drugog kandidata u istoriji izbora u SAD Tramp nastoji da unovči svoj lik i ime, ocenjuje "Vašington post".

"Obično se bivši predsednici ograničavaju na javne nastupe ili memoare, ali Tramp je otišao i korak dalje, prodajući patike, pa čak i Biblije", tvrdi list.

Kako je otkrio anonimni savetnik Trampove kampanje, bivši predsednik se vodi premisom: "Ako će već da me napadaju i ako ću morati da platim tolike advokate, moraću da zaradim novac od toga".

Drugi anonimni savetnik je istakao da, na primer, Tramp provodi sate potpisujući kopije svoje knjige, ali je rekao da smatra da je to "vredno novca".

image