Svet

Domino dame na gradskoj sednici tražile četvrt miliona dolara za izgradnju seks tamnice

Tri domino dame u punoj opremi zatražile su od zvaničnika Fort Loderdejla novac, ali ponudile i bonus
Domino dame na gradskoj sednici tražile četvrt miliona dolara za izgradnju seks tamnice© Printscreen/YouTube

Tri domino dame obučene od glave do pete u crne kožne kostime, sa maskama na licu, pojavile su se na sednici gradske skupštine Fort Loderdejla na Floridi i od zvaničnika zatražile 250.000 dolara dolara za izgradnju seks-tamnice.

Žene su podnele zvaničan zahtev za sredstva i "začinile" ga ponudom da, ako im zahtev bude odobren, svakog od pet odbornika počaste "lupkanjem po guzi".

Zahtev koji su podnele alternativa je izgradnji kolektora za kanalizaciju.

"Interesantno mi je da ćete potrošiti gotovo milion dolara da sakrijete svoje tajne u kanalizaciji, da sakrijete kondom koji znam da ste koristili da prevarite suprugu. Zato predlažem da potrošite četvrtinu tog miliona da podržite domino zajednicu okruga Brovard izgradnjom tamnice za nas, građane koji glasaju i plaćaju porez", rekla je vođa grupe koja se predstavila kao "gospodarica".

"Gospodarica" je poručila zvaničnicima da će, ako odobre novac, svakog počastiti "lupkanjem po guzi" u novoj tamnici.

Za sada se ne zna da li će zahtev biti prihvaćen. "Dejli mejl" prenosi da prisutni u sali, mahom sredovečni ljudi, nisu delovali mnogo iznenađeno predlogom, a pojedini su čak i prokomentarisali da je bolje uložiti sredstva u sado-mazo zajednicu koja plaća porez nego ih dati "političkim prevarantima".

image