Svet

Teksaški "Božić za celu porodicu": Gole veštačke grudi, dreg kraljice, striperi i simuliranje seksa

Dreg kraljica golih veštačkih "grudi" upitala dete: "Da li si krenuo ka mojim grudima? Jesi li gladan?" na nastupu koji je klasifikovan kao "pogodan za sve uzraste"
Teksaški "Božić za celu porodicu": Gole veštačke grudi, dreg kraljice, striperi i simuliranje seksa© Принтскрин/@TaylerUSA

Na božićnoj "dreg šou predstavi za sve uzraste" u Ostinu u Teksasu učestvovali su razgolićeni striperi, izvođači su simulirali seksualne odnose, uzimali napojnice od male dece i pitali ih "da li ste i dalje zbunjeni", objavio je konzervativni američki portal "Dejli koler".

Kako je otkriveno zahvaljujući video zapisima sa događaja koji se šire društvenim mrežama, dreg kraljice su za vreme nastupa davale eksplicitne seksualne komentare i neretko se obraćale maloj deci u publici i pokazivale im  veštačke grudi. 

Jedan izvođač golih veštačkih grudi upitao je dete: "Da li si krenuo ka mojim grudima? Jesi li gladan?", pokazuju snimci koje je na Tviteru podelio nezavisni američki novinar Tejlor Hensen.

Pored toga, deo nastupa u kome je dreg kraljica izvodila dečju pesmu "Rudolf, irvas crvenog nosa" u seksualizovanoj verziji "Skrudolf, irvas crvenih bradavica" dok su istovremeno dvojica plesača kojima je krzno prekrivalo samo međunožje simulirali seks, pratio je snimak petorice muškaraca sa rogovima irvasa u donjem vešu koji leže zajedno u krevetu. 

Zbunjeni ste? Zamislite kako su se osećala deca od oko 10 godina koja su dreg kraljicama davale bakšiš ili ona koje je izvođač izveo na scenu i upitao "Da li se zabavljate, uživate, i jeste li već zbunjeni?".

Na Fejsbuk stranici događaja piše da su "svi uzrasti su dobrodošli", a najavljuje se da će ova božićna predstava imati turneju tokom praznične sezone u gradovima širom SAD. 

image
VV inauguration
banner