Svet

Holandska analitičarka: Globalisti žele da izgladne Evropu

Holandska advokatica Eva Vlardingerbruk smatra da su klimatske promene izgovor za globaliste da "zalede" Evropu
Holandska analitičarka: Globalisti žele da izgladne EvropuAP © Tanjug/Dean Purcell/New Zealand Herald via AP

Holandska advokatica i nezavisna politička komentatorka Eva Vlardingerbruk ocenila je da "klimatska tranzicija" zapravo izgovor globalista da "izgladne" i "zalede" Evropu.

Vlardingerbruk je ocenila da globalisti levičari koriste navodnu pretnju klimatskim promenama kao izgovor da izgladne narod.

Globalisti su ti koji kažu da "moramo da pređemo na obnovljive izvore energije i sve te stvari, da budemo gladni, u suštini, i da se smrzavamo na smrt u našim domovima jer cene energenata vrtoglavo rastu“, rekla je Vlardingerbruk.

"Ali oni sami nikada ne moraju da se suoče ni sa jednom od posledica politike koju guraju, a to je upravo ono što je tako neverovatno zlokobno – ali i zlo – u ovome", dodala je ona.

Bukvalno su stvorili situaciju "radi šta ti kažem a ne kako se ja ponašam", dodala je ona i navela da "nadnacionalne organizacije sve u suštini imaju istu globalističku agentu i forsiraju ono što zovu 'klimatskom tranzicijom'".

Vlardingerbruk je nedavnu kampanju u kojoj su holandska deca jela insekte kako bi se na taj način izborili sa "klimatskim promenama" - jer insekti emituju manje emisije ugljen-dioksida od životinja koje se inače koriste u ishrani - nazvala savršenom ilustracijom levičarskih ideja i stavova i pokušajem vlade da kontroliše proizvodnju hrane.

Prema njenim rečima, bilo je "zlo" i "zlokobno" koristiti decu kao političke rekvizite u kampanji "klimatskih promena". Takva politička poruka koristi dečiju nevinost, rekla je ona.

"Odrasli su savršeno dobro znali šta rade. Korumpiraju najmlađe svojim drevnim tehnikama, naročito iz komunističke ere, kako bi prvo pokvarili umove dece", rekla je Vlardingerbruk.

Evropljani bi mogli da se smrznu na smrt na zimu jer će vlade veštački dizati cene energenata, na čelu sa "nadnacionalnim" organizacijama poput Evropske unije i Ujedinjenih nacija, rekla je Vlardingerbruk.

Ona je upozorila da će ti zvanični "edikti i dekreti" o podizanju cena energenata zapravo biti predstavljeni kao mere ublažavanja "klimatskih promena".

image