Svet

Taker Karlson: Kako je Aleks Džons predvideo 11. septembar mesecima ranije (VIDEO)

Džons će gostovati u Karlsonovoj emisiji u četvrtak
Taker Karlson: Kako je Aleks Džons predvideo 11. septembar mesecima ranije (VIDEO)Getty © Jon Cherry

Popularni voditelj Taker Karlson najavio je gostovanje poznatog radio voditelja Aleksa Džonsa u svojoj emisiji na društvenoj mreži Iks, koju je najavio Džonsovim snimkom na kojem on predviđa terorističke napade u Njujorku od 11. septembra 2001. godine.

"Aleks Džons je predvideo (terorističke napade) 11. septembra, detaljno i pred kamerom, mesecima pre nego što su se dogodili. Kako je to uradio? I zašto je vlast odlučila da ga uništi nakon što je to uradio? Kompletan intervju u četvrtak", najavio je on.

Karlson je podelio snimak na kom Džons govori o terorističkim napadima, dok se u uglu može videti datum 25. jul 2001. godine - dva i po meseca pre 11. septembra.

"Znamo da je generalštab želeo da podigne u vazduh putničke avione (...) ako dozvolite nekoj terorističkoj grupi da to uradi, kao u Svetskom trgovinskom centru, znamo koga da optužimo (...) a i ako bi bilo spoljne pretnje poput 'Bin Ladena', koji je osamdesetih bio poznati saradnik CIA, on je bauk koji im je potreban", kaže Džons na snimku, koji je sastavljen od više isečaka.

image