Svet

Tramp poručio Tejlor Svift: Ne budi nezahvalna

Pružanje podrške Bajdenu "bilo bi nelojalno prema čoveku koji joj je zaradio toliko novca", poručio je Tramp
Tramp poručio Tejlor Svift: Ne budi nezahvalnaGetty © Michael Reaves / Staff

Nekoliko sati pre početka Superboula, bivši predsednik Donald Tramp pozvao je Tejlor Svift da ne podrži Džozefa Bajdena.

Pop zvezda Tejlor Svift zabavlja se sa igračem "Kanzas Siti čifsa" Trevisom Kelsijem i Tramp je iskoristio finale NFL-a da podseti muzičarku da je on, a ne Bajden zaslužan za njen finansijski uspeh.

"Potpisao sam Zakon o modernizaciji muzike za Tejlor Svift i sve druge muzičke umetnike. Džo Bajden nije uradio ništa za Tejlor, i nikada neće", napisao je Tramp na društvenoj mreži "Istina" pozivajući se na zakon o autorskim pravima koji je potpisao 2018.

"Nema šanse da će podržati Pokvarenog Džoa Bajdena, najgoreg i najkorumpiranijeg predsednika u istoriji naše zemlje, i da bude nelojalna čoveku koji joj je zaradio toliko novca. Osim toga, sviđa mi se njen dečko Trevis, iako je on možda liberal i verovatno me ne podnosi", dodao je Tramp.

Krajem prošlog meseca, list "Njujork tajms" preneo je da je Bajdenova kampanja pokušala da se dodvori Sviftovoj koja je 2020. podržala sadašnjeg predsednika ali nije dala nikakve naznake da će se ponovo odlučiti na to na predstojećim izborima.

Priča "Njujork tajmsa" izazvala je spekulacije da bi utakmica mogla da bude namešena u korist Čifsa kako bi Tejlor Svift pred milionskim auditorijumom podržala Bajdena, kome ankete ne idu u korist.

image