Svet

Trampov najmlađi sin izabran za delegata sa Floride: Baron ulazi u politiku?

Iz Trampove kampanje su objavili da je Baron "veoma zainteresovan za političke procese u državi"
Trampov najmlađi sin izabran za delegata sa Floride: Baron ulazi u politiku?Getty © Chip Somodevilla

Baron Tramp, najmlađi sin bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, još uvek nije završio srednju školu, a već bi mogao da se upusti u političke vode.

Republikanska partija na Floridi je osamnaestogodišnjeg Barona izabrala kao jednog od delegata na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji, saznaje "Politiko".

Među delegatima se nalaze i ostala Trampova deca: Erik Tramp, koji će predsedavati delegacijom, Donald Tramp Mlađi, Tifani Bulos, ranije Tramp, i njen muž Majkl Bulos.

Iz Trampove kampanje su objavili da je Baron "veoma zainteresovan za političke procese u državi".

Donald Tramp se nedavno požalio da neće moći da vidi kako Baron Tramp završava srednju školu s obzirom na suđenje na Menhetnu koje uključuje isplate novca glumici za odrasle Stormi Danijels, ali je sudija popustio i dozvolio mu da prisustvuje ceremoniji sledeće nedelje na Akademiji Oksbridž u Vest Palm Biču.

Baron Tramp nije objavio šta su mu planovi nakon završetka srednje škole.

Delegati će se pojaviti na Republičkoj nacionalnoj konvenciji u Milvokiju u julu.

Trampova ćerka Ivanka je jedina od petoro njegove dece koja se nije aktivno uključila u kampanju, nakon što je obavljala funkciju predsedničkog savetnika tokom Trampovog prvog mandata, navodi "Politiko".

Ankete pokazuju da Donald Tramp vodi protiv aktuelnog predsednika Džozefa Bajdena na Floridi za više od 10 poena. Donald Tramp je u toj državi pobedio 2016. i 2020. godine.

image