Posada tenka T-90M "proboj" likvidira pripadnike Oružanih snaga Ukrajine

Tokom izviđanja iz vazduha, jedinice bespilotnih letelica otkrile su grupu pešadije Oružanih snaga Ukrajine koje su pokušale da se sakriju u porušene kuće

Ministarstvo odbrane Rusije objavilo je snimak posade tenkova T-90M "proboj" ruskih padobranaca kako sa zatvorenog vatrenog položaja likvidiraju ljudstvo Oružanih snaga Ukrajine na desnoj obali Dnjepra u Hersonskoj oblasti.

Na snimku se vidi kako tenkovski padobranci iz grupe trupa "Dnjepar" na tenkovima T-90M "proboj" izlaze na liniju vatre i preciznim hicima likvidiraju osoblje Oružanih snaga Ukrajine u porušenim zgradama na desnoj obali reke.

Tokom izviđanja iz vazduha, jedinice bespilotnih letelica otkrile su grupu pešadije Oružanih snaga Ukrajine koje su pokušale da se sakriju u porušene kuće.

Odlučeno je da se unište vatrom najnovijih tenkova T-90M "proboj", a posada tenkova brzo je stigla na zatvoreni vatreni položaj koristeći pregibe terena.

Militanti kijevskog režima su uništeni preciznim pogocima na zadatim koordinatama.

Pri gađanju sa indirektnih vatrenih položaja glavni ruski ciljevi su osmatračnice, skladišta municije i koncentracije ljudstva.