Magazin

Bebin zarazni smeh kad vidi zlatnog retrivera je neprocenljiv - osvaja srca i greje dušu (VIDEO)

Ako kod kuće imate krznenog ljubimca, a onda u dom donesete bebu, velike su šanse da će postati najbolji prijatelji koji će dosta vreme provoditi zajedno. Upravo je to slučaj sa zlatnim retriverom po imenu Bo i bebom Frenkijem - njih dvojica su potpuno neodoljivi, a mališanov osmeh kad ugleda psa koji trči u krug je neprocenljiv.
Bebin zarazni smeh kad vidi zlatnog retrivera je neprocenljiv - osvaja srca i greje dušu (VIDEO)© freepic.diller/freepik

Bo i Frenki izgleda da baš vole da provode vreme zajedno, o čemu svedoči nedavni video koji su roditelji postavili na društvenim mrežama. Kada zlatni retriver trči u krug, Frenki počne da se zarazno smeje i toliko je neodoljiv da mnogi korisnici TikToka, video-kompliciju koju su napravi roditelji, gledaju bezbroj puta.

U opisu videa koji je postao planetarni hit, mama poručuje: "Najbolji način da dobijete dozu serotonina", i u pravu je! Mnogi jednostavno ne mogu da prestanu da ih gledaju, prvenstveno jer je Frenkijev smeh pun čiste radosti i dolazi pravo iz srca.

Snimak je izmamio svima osmehe, te su se nizali komentari da su zlatni retriver i beba najslađi par. "Najlepši zvuk na svetu je bebin smeh!" Jedan korisnik je podelio: "Još jednom, još jednom! Preslatko!!", "Ovo je neprocenjivo! Toliko slatko."

@beaunosebones

The best boost of serotonin you’ll ever need.💛

♬ original sound - BeauNoseBones

Ljubav između beba i krznenih prijatelja

Poseban je trenutak kada ljubimac prvi put upozna bebu i kada vidimo trenutnu ljubav koju osete prema njima. Većina njih su odmah nežni i zaštitnički nastrojeni, ali nisu svi kućni ljubimci oduševljeni kada beba prvi put dođe kući, pa tu treba biti oprezan. 

U većini slučajeva naši krzneni prijatelji znaju da su naše bebe krhke i bespomoćne, i odmah postaju njihovi čuvari i zaštitnici. Kako bebe rastu, ljubimci takođe razumeju i ne reaguju baš kad ih mališani ponekad guraju, udaraju, štipaju i grizu... i to im ne smeta. 

Stručnjaci naglašavaju da kada su zajedno u društvu, bebe i kućne ljubimce treba nadgledati, na primer, pas može previše da se približi ili legne na bebu, ili može nenamerno učini nešto što bi je moglo ugroziti. Zato je bolje biti oprezan i pažljivo pratiti njihove interakcije.

image