Magazin

Mladoženji retriver pojeo pasoš nedelju dana pred venčanje iz snova u Italiji

Italija zvuči kao idelana destinacija za venčanje, ali može da se pretvori u "pakao od života" kada primetite da vam je kućni ljubimac uništio pasoš. Ova sitiacija dogodila se u Americi, i to mladoženji koji treba da venča na jezeru Garda. Od tada on ne spava, a buduća mlada pokušava da nađe rešenje.
Mladoženji retriver pojeo pasoš nedelju dana pred venčanje iz snova u Italiji© Richard Burlton

Par iz Masačusetsa izgleda da će morati da se oprosti od svog venčanja iz snova u Italiji, jer se njihov pas Čiki, prošle nedelje izgrickala mladoženjin pasoš i skroz ga uništila.

Magda Mazri i Donato Fratoli iz južnog Bostona trebalo je da otputuju 25. avgusta u Italiju kako bi se pripremili za venčanje koje je zakazano na jezeru Garda 31. avgusta. Velike su verovatnoće da do toga neće doći, jer i sa ubrzanom procedurom potrebno je oko pet do sedam nedelja kako bi Stejt department izdao novi pasoš.

"Ovo je potpuno apsurdno. Ne mogu da spavam", rekao je Fratoli za "Foks njuz".

Jednoipogodišnja ženka retrivera je grickala pasoš dok je par bio na večeri u čast predstojeće svadbe: "Nije nikad uradila ništa loše od kada smo je dobili - i onda se dogodi ovo. Ali ne mogu da se ljutim, moja je greška što sam ostavio pasoš na mesto gde može da ga dohvati", očajan je Fratoli.

Budući mladoženja je rekao da kada je video šta se dogodilo nije mogao da dođe sebi, dok je njegova izabranica bila daleko smirenija i kontaktirala je lokalne zvaničnike, kao i sve one koji bi im pomogli da spasu venčanje: "I u dobru i u zlu - ovo je dokaz kako će izgledati naš brak", rekla je Magda.

Situacija je postala viralna i izazvala je buru na društvenim mrežama širom sveta: "Kad kažeš DA, ali tvoj pas kaže NE!", "Neko ko se zove imenu Donato Frataroli treba dozvoliti da uđe u Italiju čak i bez pasoša", pisali su u komentarima.

image