Magazin

Tela "vanzemaljaca" prikazana u Kongresu u Meksiku (VIDEO)

Dva leša koja su danas predstavljena političarima u Meksiku su navodno tela vanzemaljaca, koji imaju po tri prsta na šakama i specifičan oblik glave, slično kao mnogi vanzemaljci koji se mogu videti u filmovima. Ufolog i novinar Haim Mausan je tvrdio da su tela pravi primerci vanzemaljskih bića i da nisu deo naše evolucije.
Tela "vanzemaljaca" prikazana u Kongresu u Meksiku (VIDEO)© freepik/kjpargeter

Dva tela su bila prikazana u kutijama sa staklenim poklopcima u meksičkom Kongresu a smatra se da su stari između sedamsto i hiljadu i osamsto godina. Ufolog Haim Mausan je objasnio i da su rendgenski snimci pokazali da jedno od tela ima misteriozna jaja u sebi kao i da su DNK testovi pokazali da su dva mumificirana tela "očigledna predstava neljudskih bića", prenosi Njujork Post.

"Ovo nisu bića koja su pronađena u olupinama NLO, već su nađeni u rudnicima dijatoma (algi) i kasnije su fosilizirani," objasnio je. Dodao je da je više od trideset odsto količine DNK uzoraka "nepoznato", kao i da je ustanovljeno da se u telima nalaze implantati napravljeni od retkih metala, poput osmijuma.

Tokom saslušanja, Mausan je pokazivao klipove uzoraka, kao i različite snimke koji su služili kao navodni dokazi da NLO postoje. Na događaju je bio prisutan i izvršni direktor organizacije "Americans for Safe Aerospace", Rajan Grejvs, koji je ranije ove godine pred američkim Kongresom o potencijalnoj pretnji koji predstavljaju neidentifikovani vazdušni predmeti.

Ljudi koji veruju u vanzemaljce su na društvenim mrežama podelili da su uzbuđeni ovim otkrićem i da se raduju budućim istraživanjima, ali mnogi sumnjaju u vesti, pogotovo jer je Mausan ranije bio povezan sa sličnim otkrićima koja su zapravo bila pogrešna i razotkrivena. Jedno od primera je slučaj u kome je pronađemo pet mumija u Peruu pre šest godina, za koje je Mausan smatrao da su vanzemaljci, ali je bilo utvrđeno da su to ipak bila ljudska deca.

image