Magazin

TikTok test sa ljuštenjem pomorandže otkriva koliko je partner brižan

Novi trend u kome korisnici objašnjavaju značaj činjenja malih znakova pažnje svojim partnerima osvojio je društvenu mrežu TikTok. U čemu je "caka" testa sa ljuštenjem pomorandže i da li on zaista može otkriti kako se partner odnosi prema vama?
TikTok test sa ljuštenjem pomorandže otkriva koliko je partner brižan© Canva / eternalcreative

Ubrzan životni ritam sa sobom donosi dosta izazova, koji neretko ostavljaju posledice na naš društveni i emotivni život. Nedovoljno vremena koje provode sa partnerom je jedan od najvećih problema sa kojima se susreću mladi, a kada se tome doda i to da većina zaboravlja na važnost malih znakova pažnje, dolazi do udaljavanja i zahlađenja odnosa.

TikTok test sa ljuštenjem pomorandže je tokom ovog meseca dostiga osvoj pik viralnosti, ali i otkrio kako prepoznati da li je partner brižan i koliko mu je stalo do odnosa.

Kako nam test otkriva osećanja partnera

Mali znakovi pažnje su danas potpuno nepravedno zanemareni i stavljeni u drugi, ako ne i treći plan. A šteta, jer oni otkrivaju toliko toga o odnosu. O kakvim malim znacima pažnje je reč? Najčešće su to sitnice koje i sami možemo uraditi, ali ih naš partner, znajući da ćemo se osećati voljeno, učini umesto nas.

"Volim pomorandže, ali ne volim da ih ljuštim. Pitala sam dečka da je oljušti za mene, i rekao je 'Da, naravno, ljubavi'. Mogao je reći i 'Oljušti je sama', rekla je korisnica Ana Birmingem u svom videu.

To čak može biti i nešto što će naš partner uraditi umesto nas znajući da nam je mrsko da uradim sami. Primera može biti pregršt: oljuštiće vam pomorandžu znajući da jako volite da je jedete, ali ne i da je ljuštite, ili će zameniti sijalicu u kupatilu jer ne želi da se vi maltretirate i penjete na merdevine.

Haštag sakupio preko 31,3 miliona pregleda

Iako se, kada navedemo ovakve primere, može učiniti da su oni nešto što bi u jednom emotivnom odnosu trebalo da se podrazumeva, stvarno stanje je nažalost drugačije. Partneri, naročito oni mlađi, tim osnovnim, malim znacima pažnje, često prenebregavaju.

Haštag #orangepeeltheory je za jako kratko vreme sakupio preko 31,3 miliona pregleda na TikToku, a sve zahvaljujući korisnicima koji su delili svoje iskustvo u emotivnom odnosu. Neki su nabrajali šta to partneri za njih čine, a drugi podeljena iskustva koristili da testiraju odnos u kome se nalaze.

Postoje i oni treći koji su, nakon što su pogledali veliki broj objavljenih video snimaka, odlučili da na svoju vezu stave tačku. Kako kažu, pozitivna iskustva trugih korisnika su im otvorila oči na probleme koje godinama nisu uočavali.

image