Sport

Trener hvali nekadašnjeg fudbalera Zvezde: Podseća me na Pipa Inzagija!

Reprezentativac Crne Gore na Apeninima ostavlja potpuno drugačiji utisak od onoga u Crvenoj zvezdi
Trener hvali nekadašnjeg fudbalera Zvezde: Podseća me na Pipa Inzagija!© AP/Tanjug

Nikola Krstović ovog leta je na "mala vrata" stigao u Leće iz Dunajske Strede, kao gotovo neafirmisani fudbaler, ali je vrlo brzo rešio da se dokaže u novoj sredini.

Igrati u italijanskoj Seriji A san je mnogih fudbalera širom sveta, a naročito onih koji dolaze iz Crne Gore, pa je nekadašnji napadač Crvene zvezde očigledno rešio da iskoristi šansu koja se dobija jednom u životu i odmah se nametne novom treneru.

Krstović je do sada odigrao četiri utakmice za Leće i postigao tri gola.

U petak je na meču protiv Đenove, u kome je njegov tim slavio minimalnim rezultatom, prekinuo "golgeterski post", ali to nije sprečilo trenera Roberta Daversu da pohvalno govori o njemu na konferenciji za medije.

"Moram da kažem da je klub bio veoma dobar u prelaznom roku. Krstović je imao odlične brojke u prvenstvu Slovačke, koje jeste slabije od Serije A, ali se istakao po golovima", rekao je Daversa, pa potom nastavio:

"Svaka lopta koja uđe pred gol je njegova. Po karakteristikama me pomalo podseća na Pipa Inzagija.  Kompletan je, učestvuje u razvoju igre i veoma je snažan. Klub je bio veoma dobar prema meni što ga je doveo u Leće", zaključio je Daversa.

image