Sport

Drama na Banovom brdu: Fudbaler pao, majka utrčala na teren, a kapiten mu vadio jezik

Na meču Čukaričkog i Vojvodine koji je okončan rezultatom 2:2, daleko najvažnije bilo je zdravlje 18-godišnjeg Vojina Serafimovića, koji je zbog udarca zadobijenog u duelu morao da bude prevezen u bolnicu
Drama na Banovom brdu: Fudbaler pao, majka utrčala na teren, a kapiten mu vadio jezik© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Potresne scene viđene su u nedelju uveče na utakmici Čukarički - Vojvodina (2:2) u okviru 13. kola Superlige Srbije, kada je igrač domaćih Vojin Serafimović morao da bude odvezen u bolnicu.

Ovaj 18-godišnjak je zadobio strašan udarac u glavu u duelu sa igračem Vojvodine Normanom Kembelu, a nakon kog je dugo ostao da leži na travi.

U prvim, dramatičnim trenucima, trener Čukaričkog Igor Matić utrčao je na teren i odmah stao kraj fudbalera da vidi kako je. U TV prenosu se moglo čuti i kako viče dežurnoj službi da požuri i da kola Hitne pomoći što pre uđu na teren.

Nekoliko trenutaka kasnije, na terenu se pojavila i Serafimovićeva majka, koja je bila zabrinuta zbog onoga što se dogodilo njenom sinu. Iz FK Čukarički su se nakon utakmice oglasili.

"Po završetku utakmice stigle su i vesti iz bolnice. Serafimović je bio svestan, imao je nekoliko šavova i biće pušten na kućno lečenje", saopšteno je.

Sudeći po fotografijama sa utakmice, kapiten Čukaričkog Marko Docić bio je najsvesniji i brzo je reagovao, pošto se čini da je Serafimoviću preventivno izvadio jezik iz usta saigrača, da bih odmah potom pritrčali i članovi medicinskog osoblja "brđana".

image