Sport

Bahar: Siguran sam da su zvezdaši sad srećni, možemo da pobedimo Lajpcig

Crveno-beli su se nakon kiksa protiv TSC-a vratili na pobednički kolosek
Bahar: Siguran sam da su zvezdaši sad srećni, možemo da pobedimo Lajpcig© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Radnik 3:1 u meču 14. kola Superlige Srbije, što je naročito obradovalo trenera crveno-belih Baraka Bahara.

"Kontrolisali smo utakmicu, nismo igrali dobro kao na prošlom meču, ali smo više pogađali, a to nam je veoma važno. Bodovi su nam bili zaista potrebni", počeo je Izraelac posle utakmice.

"Kada igrate dobro a ne pobeđujete to utiče na samopouzdanje. Igrači su danas pokazali da su se izdigli iz cele situacije, svakako im nije bilo lako posle utakmice protiv TSC-a. Razgovarali smo sa navijačima i siguran sam da su danas srećni, s obzirom na to da je Zvezda pobedila", istakao je Bahar.

Zvezda je odmarala određene igrače pred meč protiv Lajpciga u Ligi šampiona naredne sedmice.

"Igramo na svaka tri dana i potrebne su rotacije kako bi svi bili sveži. Iz tog razloga moramo da menjamo tim stalno. Imamo još tri dana da odlučimo ko će igrati protiv Lajpciga. Uroš Spajić je opravdao poverenje, vredno radi, zalaže se na treninzima. Srećan sam zbog njega. Zaslužio je pogodak", naveo je Bahar i pohvalio i Jovana Mijatovića.

Zvezda u utorak dočekuje Lajpcig u Ligi šampiona.

"Nisam gledao prethodne dve utakmice Lajpciga, jer sam bio fokusiran na ono što se nama dešavalo. Svakako ćemo analizirati protivnika. Ukoliko budemo hrabri i nastavimo sa dobrim igrama, verujem da možemo i do pobede na toj utakmici", poručio je Bahar.

image