Sport

U Napulju besni na fudbalere, gađali ih bakljama nakon poraza

Napeto je u Napulju, gde su navijači Napolija rešili da iskažu nezadovoljstvo prema partijama svog tima, time što su ih gađali bakljama nakon poraza od Torina od 3:0
U Napulju besni na fudbalere, gađali ih bakljama nakon porazaGetty © Francesco Pecoraro

Samo šest meseci nakon osvajanja istorijske titule u Seriji A, Napoli se nalazi u ogromnim problemima.

Nakon poraza od Torina u 19. kolu Serije A, navijači Napolija gađali su svoje igrače, kada su ovi prišli da ih pozdrave i zahvale se na podršci uprkos lošim rezultatima.

Počelo je zvižducima, nastavilo se uvredama, a završilo bacanjem pirotehnike na igrače, koji su se potom povukli u svlačionice, prenose italijanski mediji.

Aktuelni šampion Italije je od pomenute titule, promenio tri trenera.

Otišao je Spaleti, koji je osvojio trofej prošle sezone, a nedavno je smenjen i Rudi Garsija, koji se nikako nije snašao u ulozi trenera ovog tima.

Ekipu je preuzeo Valter Macari, ali daleko od toga da italijanski stručnjak ima čarobni štapić kojim će rešiti probleme u Napoliju. 

Napoli u pet od poslednjih šest utakmica, nije uspeo da postigne pogodak, čime je nastavio da veže loše rezutate i pada na tabeli u domaćem prvenstvu.

Javljaju se i kadrovski problemi, pošto u narednom periodu neće moči da računaju na Viktora Osimena, koji će učestvovati na Afričkom kupu Nacija.

Takođe, rezervista Paskvale Mazoki isključen je samo šest minuta pošto je ušao u igru protiv Torina.

image