Sport

Matić: Očekujem spektakl protiv Zvezde, voleo bih da pobedimo

Trener fudbalera Novog Pazara Igor Matić izjavio je pred utakmicu sa Crvenom zvezdom da očekuje dobru igru obe ekipe i spektakl
Matić: Očekujem spektakl protiv Zvezde, voleo bih da pobedimo© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Fudbaleri Novog Pazara u subotu od 14 časova igraju sa ekipom Crvene zvezde u 21. kolu Superlige Srbije.

"U goste nam dolazi najveći klub u državi, koji u poslednjih šest godina osvaja titule. Imamo veliki respekt prema njima, poštujemo ih i cenimo, ali imamo svoje želje, nade i ambicije. Verujem u moj tim i nadam se da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu", rekao je Igor Matić i dodao:

"Očekujem obostrano dobru igru i spektakl, samo što neće biti publike. Pazar je fudbalski grad i šteta je zbog ambijenta. Svi akteri bi pružili i preko maksimuma".

Dodao je da će njegova ekipa dati sve od sebe da pobedi na subotnjem meču.

"Opet, totalno je drugačije nego jesenas, dok sam vodio Čukarički. Nije isti odnos snaga, novi je trener Crvene zvezde. Biće drugačija utakmica. Drugi je i profil igrača, trener sam drugog kluba, pa te dve utakmice nemaju dodirnih tačaka. Da bih voleo da pobedimo, u to nema sumnje. Sigurno da se javlja glavobolja kad postoje igrači na koje ne možete da računate. Videćemo za Ljajića i Šćepovića. Koga nema, bez njega se može i mora", zaključio je Matić.

image