Sport

Ronaldo poželeo sreću ruskom bokseru u borbi za svetsku titulu

Ruski bokser Magomed Kurbanov, nalazi se u Rijadu u Saudijskoj Arabiji, gde će 8. marta pokušati da osvoji svetsku titulu u VBA organizaciji. Sreću pred meč, poželeo mu je portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo
Ronaldo poželeo sreću ruskom bokseru u borbi za svetsku titulu© RCC Boxing Promotions

Ronaldo i Kurbanov sreli su se u novoj teretani u jednom sportskom komplesku u Rijadu, u kojem Kristijano nastupa za El Nasr.

Portugalac je mnogo puta pokazivao interesovanje za događaje u borilačkim sportovima, pogotovo onim koji se održavaju na tlu Saudijske Arabije, u koju je došao pre godinu dana.

Jedna od najvećih zvezda u svetu sporta na svetu, poželela je ruskom bokseru sreću u predstojećoj borbi za titulu svetskog šampiona Svetske bokserske asocijacije (VBA), prenose iz RIA novosti, pozivajući se na saopštenje pres službe "RCC Boksinga".

"Dok smo ulazili u teretanu, pričali smo o tučama, skidanju kilograma itd. Poželeo mi je puno sreće u predstojećoj borbi. Pitao sam da li će ikada ući u ring, na šta je uz osmeh imao negativan odgovor", izjavio je Kurbanov.

Rus će se boriti se za pojas protiv Uzbekistanca Israila Madrimova. 

Obojica su bez poraza u karijeri i nalaze se na prva dva mesta na VBA rang listi.

Kurbanov ima čak 25 pobeda zaredom, dok je bokser iz Uzbekistana na učinku od devet pobeda i jednom nerešenom rezultatu.

Borba je na programu 8. marta, u sklopu događaja u kojem će Entoni Džošua odraditi meč sa Frensisom Nganuom.

image