Sport

Mekgregor seo pored, a Ronaldu se smučilo - ovo je najneprijatniji snimak godine

Jedan snimak sa bokserskog meča u Saudijskoj Arabiji vrlo brzo postao je viralan, a u glavnoj ulozi našli su se slavni fudbaler i MMA borac
Mekgregor seo pored, a Ronaldu se smučilo - ovo je najneprijatniji snimak godine© Twitter / screenshot / @HappyPunch

Saudijska Arabija je u subotu veče bila poprište bokserskog spektakla, gde je organizovana borba Entonia Džošue i Ota Volina.

Džošua je rutinski stigao do trijumfa, ali nakon meča najviše se priča o gostima. Fudbaler El Nasra Kristijano Ronaldo i MMA borac Konor Mekgregor bili su smešteni na najbolja mesta, ali nisu obojica time bili očarani.

Naime, na društvenim mrežama kruži snimak na kome se vidi u kakvom su odnosu Portugalac i Irac. Dok je Ronaldo prvi zauzeo svoje mesto, Mekgregor je prišao i odmah seo pored njega, počevši da sa trećom osobom govori "preko" Portugalca.

Govorili su o ruskom bokseru Dimitriju Bivolu, ali se sve vreme na Kristijanovom licu moglo "pročitati" da mu nimalo nije prijatno i da nije baš bio zainteresovan za ono što Mekgregor ima da kaže.

Irca to nije sprečilo da mu sve vreme glasno priča na uho, a koliko je Ronaldu bilo neprijatno primetili su svi na društvenim mrežama, pa je taj snimak vrlo brzo postao viralan.

Pogledajte ovu neobičnu interakciju u kojoj je Konor pokušavao da odobrovolji Ronalda i uključi ga u razgovor:

image
VV inauguration
banner