Sport

Pavlović: Tim smo i kad pobeđujemo i kad gubimo, odužićemo se navijačima

Srpski defanzivac Strahinja Pavlović, izjavio je na konferenciji za medije, dan nakon poraza Srbije od Brazila, da su pred "orlovima" dve izuzetno bitne utakmice u kojima moraju pokazati timski duh i ostvariti povoljne rezultate

Srbija je u četvrtak poražena od Brazila sa 2:0 u prvom meču na Mundijalu u Kataru.

Štoper "orlova" Strahinja Pavlović izjavio je da selektor nije bio najsrećniji, ali da je reprezentaciji potrebna samo pozitivna energija.

"Sigurno da selektor nije bio najsrećniji zbog poraza, on voli da pobeđuje kao i svi mi. Imamo vremena da analiziramo taj meč do Kameruna, sada je potrebna samo pozitivna energija, imamo još dva meča i važno je da prođemo grupu", rekao je Pavlović.

Srpski fudbaler dodao je da će se reprezentativci odužiti navijačima koji su u velikom broju došli u Katar da ih bodre.

"Podrška koju smo imali, mnogo nam znači, čuli smo ih i kad smo gubili 2:0. Borićemo se za njih i za naše navijače širom sveta. Puno nam znači podrška koja dolazi sa svih strana."

Pavlović je istakao da je bez obzira na meč sa Brazilom, Srbija još uvek u igri za prolaz u narednu fazu.

"Problem protiv Brazila bili su jači ulasci u duele, falili su. Svesni smo svega, znamo šta moramo da radimo. Nismo bili na svom nivou, ali vratićemo se. Daćemo sve od sebe da pobedimo Kamerun i Švajcarsku i prođemo u nokaut fazu takmičenja", zaključio je Pavlović.

image