Sport

Vlahović pobesneo i dobio dva žuta kartona za 30 sekundi - Juventus kiksnuo

"Stara dama" iz Torina nije uspela da savlada Đenovu
Vlahović pobesneo i dobio dva žuta kartona za 30 sekundi - Juventus kiksnuo© TV Arenasport / screenshot

Fudbaleri Juventusa zabeležili su još jedan kiks u italijanskoj Seriji A, pošto su u prvom meču nedeljnog programa remizirali 0:0 protiv Đenove.

Meč u kom nije viđen nijedan pogodak obeležio je Dušan Vlahović koji je u nadoknadi vremena dobio prvo jedan, pa drugi žuti karton, čime je zaslužio isključenje.

Juventus se mučio protiv Đenove tokom čitavog susreta, a sve to uticalo je na nervozu srpskog napadača, koji u finišu meča nije mogao da se iskontroliše.

Nakon jednog duela sa protivničkim golmanom u nadoknadi vremena, sudija je svirao faul u korist Đenove a ne Juventusa, što je dovelo do burne reakcije Vlahovića. Zbog toga mu je glavni sudija pokazao žuti karton, ali nekadašnji napadač Partizana se tu nije zaustavio.

Nastavio je da prigovara arbitru, udario je loptu i dobacivao sudiji, da bi ovaj na kraju odlučio da mu pokaže i drugi žuti karton i prevremeni put u svlačionciu.

Juventus je tako ostao na samo jednoj pobedi u poslednjih osam kola u Seriji A, zbog čega na drugoj poziciji imaju 16 bodova zaostatka za vodećim Interom, uz odigranu utakmicu više.

image