Srbija i Balkan

"Novosti": Država sprema kontraudar

Prema saznanjima lista, predsednik Srbije i ministri izneće u zgradi Predsedništva konkretne mere kako da se suzbije sumanuta spirala nasilja koja preti da destabilizuje zemlju
"Novosti": Država sprema kontraudar© TANJUG / STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i članovi vlade obratiće se javnosti danas u 10.30, posle ubistva dece u školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu i terorističkog akta u noći između srede i četvrtka u Mladenovcu tokom kojeg je U. B. ubio osmoro ljudi, a ranio više od deset.

Prema saznanjima "Novosti" predsednik Srbije i ministri izneće u zgradi Predsedništva konkretne mere kako da se suzbije sumanuta spirala nasilja koja preti da destabilizuje zemlju.

To bi trebalo da bude svojevrstan kontraudar, kako bi se povratili mir i sigurnost za sve građane i kako bi se na nedvosmislen način pokazalo da je država rešena da se izbori sa teškim izazovom, nezabeleženim u novijoj istoriji Srbije, prenosi list.

Inače, predsednik Vučić i članovi kabineta Ane Brnabić, kao i šefovi bezbednosnih službi noćas su do sitnih sati pomno pratili akciju policije u potrazi za osumnjičenim U.B.

image