Srbija i Balkan

Dodikov sin protiv premijera Crne Gore: Kako je Milojko Spajić dobio amneziju

Kada tobom rukovode dve strane ambasade, a ne narod, sigurno se neće dobro završiti, poručio je Igor Dodik
Dodikov sin protiv premijera Crne Gore: Kako je Milojko Spajić dobio amneziju© R.R./ATAImages

Ogranizacioni sekretar SNSD i sin predsednika Republike Srpske Igor Dodik optužio je Milojka Spajića za "potpuni gubitak identiteta i stavova za koje se zalagao", nakon što je premijer Crne Gore izjavio da je proslava Dana Republike Srpske neustavna.

Spajić je, gostujući kao govornik u Centru za evropsku politiku (EPC) u Briselu, time odgovorio na pitanje o odlasku šefa Kabineta predsednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića, kao i funkcionera Nove srpske demokratije i Demokratske narodne partije na proslavu Dana Republike Srpske u Banjaluku, prenosi "Borba".

"Milojko Spajić, sa kojim sam imao jako korektan odnos, pomagao mu da digne stranačku infrastrukturu u CG i koji je dolazio u Banjaluku da podrži dan Republike Srpske i koji se divio kako se borimo sa svim, nakon Eskobara dobije amneziju i izjavi kako je dan Srpske neustavan", objavio je Igor Dodik na Iksu (nekadašnji Tviter).

Sin predsednika Srpske je zatim dodao da je u pitanju "potpuni gubitak i stavova" za koje se Spajić zalagao.

"Kada tobom rukovode dve strane ambasade a ne narod, sigurno se neće dobro završiti.. Raduje me činjenica da s nama niko ne upravlja kao sto je to slučaj u Crnoj Gori", dodao je Dodik.

image