Srbija i Balkan

Vučić o poseti Sija: Poseta predsednika Si Đinpinga najveća čast za Srbiju (VIDEO)

Predsednik Srbije je kineskom kolegi rekao da će kao lider velike sile svuda u svetu naići na poštovanje, ali na takvo poštovanje i takvu ljubav nigde neće naići kao u Srbiji
Vučić o poseti Sija: Poseta predsednika Si Đinpinga najveća čast za Srbiju (VIDEO)© TANJUG/VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da poseta kineskog predsednika Si Đinpinga predstavljala za Srbiju najveću čast, kao i da je nedelja za nama bila izuzetno važna, jer je u njoj pisana i istorija i budućnost Srbije.

"Poseta predsednika NR Kine Si Đinpinga za nas je bila najveća čast i hvala svim građanima koji su pokazali koliko srce ima naša mala Srbija i kakav odnos imamo prema NR Kini i našim kineskim prijateljima", naveo je Vučić na Instagramu".

Kako je dodao, predsedniku Siju je rekao da će kao lider i predsednik velike sile svuda u svetu naići na poštovanje, ali na takvo poštovanje i takvu ljubav nigde neće naići kao u Srbiji.

"Još jednom, hvala predsedniku Siju i ponosnoj kineskoj naciji na svakoj vrsti pomoći, saradnje i podrške koju pokazuju prema Srbiji. Mnogo smo toga već uradili zajedno, ali znam da možemo i moramo još mnogo više jer za ovakvo prijateljstvo, poštovanje i lojalnost - samo je nebo granica", poručio je Vučić.

image