Svet

Aleks Džouns: Hilari Klinton će zameniti Bajdena (VIDEO)

Klintonova je verovala da će uz podršku duboke države postati kandidat zbog svoje velike želje za sukobom s Rusijom, ukazao je voditelj i osnivač portala "Infovors"
Aleks Džouns: Hilari Klinton će zameniti Bajdena (VIDEO)© Sean Gallup/Getty Images

Voditelj i osnivač portala "Infovors" Aleks Džouns ocenio je da će na Nacionalnoj konvenciji Demokratske stranke u Čikagu u avgustu Hilari Klinton zameniti Džozefa Bajdena.

"Oni će zaista pokušati u Čikagu da zamene Džozefa Bajdena sa Hilari Klinton, sa svim njenim kriminalnim aktivnostima. Svi oni su bukvalno uključeni u građanski rat demokrata i borbu za moć", kazao je Džons, komentarišući članak "Hila", u kojem je Hilari Klinton prikazana kao Bajdenova zamena na novembarskim izborima.

Naime, glasovi protiv Bajdena su sve brojniji u redovima demokrata nakon prve debate 27. juna. Čak četiri demokratska senatora i 30 poslanika u Predstavničkom domu rekli su da Bajden treba da se povuče iz trke protiv Trampa. 

Džouns je istakao da je Klintonova verovala da će uz podršku duboke države postati kandidat zbog svoje velike želje za sukobom s Rusijom, i ukazao da je Tramp razgovarao s Vladimirom Zelenskim o okončanju sukoba.

"Predsednik Tramp treba da bude izabran da bi se sprečio treći svetski rat. Ne verujem u ambicije Klintove i smatram da je njen pokušaj da bude kandidat i da ukrade izbore osuđen na propast", poručio je osnivač portala "Infovors".

On je ranije izjavio da je bivši američki predsednik Donald Tramp trenutno u ogromnoj opasnosti i da iza atentata na njega stoji duboka država.

Kako je dodao, na slovačkog predsednika Roberta Fica već su pucali, a da je uz Trampa, i Viktor Orban glavna meta duboke države.  

image