Svet

Navodni Obamin ljubavnik: Kladim se da nisam jedini belac sa kojim je imao seks

Leri Sinkler ispričao je u intervjuu sa Takerom Karlsonom o svoja dva susreta sa bivšim američkim predsednikom 1999. godine u Čikagu kada su, prema njegovim tvrdnjama, uzimali drogu i imali seks
Navodni Obamin ljubavnik: Kladim se da nisam jedini belac sa kojim je imao sekswww.globallookpress.com © © Panoramic

Upoznao nas je vozač njegove limuzine, uzeli smo kokain, imali oralni seks u kolima, a zatim se sledećeg dana pojavio u mom hotelu i ponovo smo imali seksualne odnose i uzeli drogu, opisao je Leri Sinkler svoja dva susreta sa bivšim američkim predsednikom Barakom Obamom u intervjuu sa poznatim novinarom Takerom Karlsonom.

Prema njegovim rečima, sve se dogodilo 1999. godine u Čikagu i on je tek nekoliko godina kasnije saznao sa kim se ta dva puta provodio. Američki mejnstrim mediji doveli su u pitanje njegov kredibilitet navodeći da je služio zatvorsku kaznu 1980-ih zbog finansijskih malverzacija, uključujući i falsifikovanje čekova i sve vreme ga nazivajući prevarantom.

U intervjuu sa Karlsonom objavljenom na društvenoj mreži "Iks" Sinkler je rekao da je siguran da je Obama i ranije imao seks sa muškarcima i pušio krek. Dodao je da je znao da je Obama oženjen, ali da je brak bio problematičan, i opisao je bivšeg predsednika kao 'prevaranta' koji ga je iskoristio.

Sinkler, koji je odrastao u Južnoj Karolini, a sada živi u Meksiku, rekao je da je u to vreme živeo u Koloradu i otišao u Čikago.

"Bio sam u gradu nekoliko noći i definitivno sam želeo da se zabavim", rekao je Sinkler, dodajući da ga je pokupio vozač limuzine i upoznao ga sa Obamom.

Naveo je da su on i Obama otišli u otmeniji, tihi bar, koji nije mogao da imenuje i da mu je rečeno da Obama ima problema u braku, ali o tome nisu razgovarali.

"Moj osećaj je da je Barak Obama definitivno bi", rekao je Sinkler.

Nakon bara, prema Sinklerovim tvrdnjama, vratili su se u limuzinu i odvezli do mesta gde su mogli da kupe kokain, a navodno je on dao Obami 250 dolara da ga kupi. U limuzini su uzeli drogu, a Sinkler tvrdi da je Obama pušio drogu, dok ju je on šmrkao.

Onda je, kako je rekao, počeo da dodiruje Obamu po butini.

"U životu sam uradio mnogo ludih stvari. Prilično dobro procenjujem karakter. Nisam osećao da idem u pogrešnom pravcu", rekao je Sinkler.

Nakon oralnog seksa na zadnjem sedištu limuzine, Sinkler se vratio u svoj hotel u predgrađu Čikaga, a sutradan je Obama došao u njegovu hotelsku sobu i sve se ponovilo kao prethodnog dana. 

Sinkler je rekao da je saznao za Obamin identitet pet godina kasnije, 2004. godine.

"Nisam imao pojma ko je on sve dok ga nisam video na televiziji na konvenciji. Pao sam na pod od smeha", rekao je Karlsonu.

Naveo je i da je stupio u kontakt sa predstavnicima Obamine kampanje 2007. godine, kada je Obama rekao da je bio otvoren u vezi sa upotrebom droge kao mladić. Rekao je da se obratio kancelariji Dejvida Akselroda, glavnog stratega Obamine kampanje, u Čikagu i poslao tri pisma. 

"Jedini razlog zbog kojeg sam se oglasio o tome je zato što sam video svu tu decu kako se uzbuđuju oko svega toga", objasnio je Sinkler.

Na Karlsonovo pitanje: kakav je Obama na kreku, odgovorio je da je sličan kao njegov prijatelj iz Majamija: "urađen", smiren, euforičan.

Govoreći o svom krivičnom dosijeu, Sinkler je rekao da on datira od 1980. do 1986. godine i da je odslužio svaku kaznu koju je dobio, kao i da ništa ne krije.

"Bio bih spreman da se kladim da nisam jedini belac sa kojim je imao seks. Dobio je ono što je želeo - on je u Vašingtonu, živi život, i dalje ga gledaju kao spasioca zemlje", rekao je Sinkler.

image