Svet

Srbin iz Jang Bojsa: Svi u porodici su zvezdaši, nadam se da se ne ljute što sam dao gol

Momak čiji su roditelji iz Aleksandrovca ostvario je san i zaigrao na najvećem srpskom stadionu o kojem je u prošlosti mnogo slušao
Srbin iz Jang Bojsa: Svi u porodici su zvezdaši, nadam se da se ne ljute što sam dao gol© Dusan Milenkovic/ATAImages

Filip Ugrinić, vezni fudbaler Jang Bojsa, otkrio je novinarima da je bio veliki navijač Crvene zvezde i da će do kraja života pamtiti duel sa crveno-belima u Ligi šampiona.

Šampion Srbije odigrao je nerešeno 2:2 (1:0) sa Jang Bojsom u utakmici u kojoj je prvo imao prednost, a onda i jurio zaostatak u finišu.

"Specijalan dan za mene, porodica mi je bila tu, tako da mi se ostvario san", počeo je Ugrinić.

"Čuo sam mnogo o 'Marakani'. Kao što sam rekao, otac mi je veliki zvezdaš, ja sam pre bio zvezdaš, tako da sam se mnogo radovao kad su izvučeni u našu grupu. Trenutak koji nikada neću zaboraviti u životu."

Ugrinić je 1999. godine rođen u Lucernu u Švajcarskoj, od prošle sezone je među "mladim momcima" i nada se da mu porodica neće zameriti dobar nastup i gol u Beogradu.

"Ne i trebalo. Iako su zvezdaši, mislim da su ipak malo navijali i za mene. Na kraju, rezultat je 2:2 i okej, obe strane su zadovoljne."

Istakao je da ne misli da je odigrao previše dobro jer je delimično kriv za prvi pogodak Zvezde, dok za duel u Bernu očekuje malo drugačiji odnos snaga.

"Biće drugačija utakmica. Na veštačkoj travi, svaki klub koji dođe u Bern ima malo problema. Biće interesantna utakmica, videlo se danas da je sličan nivo kvaliteta. Važna utakmica za obe ekipe."

Kratko je prokomentarisao i igru crveno-belih.

"Očekivali smo ovakvu Zvezdu. Gledali smo juče još jednom utakmicu protiv Radničkog, tako da smo znali. Imali smo plan, nije bio loš plan, a na kraju je rezultat 2:2", zaključio je Ugrinić i dodao da ima želju da igra za reprezentaciju Srbije.

image