Svet

Hladno oružje? Žena pretukla partnera koskom za supu zbog svađe oko politike

Žena je uhapšena jer je napala partnera tokom svađe oko politike, javljaju poljski mediji
Hladno oružje? Žena pretukla partnera koskom za supu zbog svađe oko politikeGetty © ©Daniela White Images

Poljska policija privela je jednu ženu jer je svog partnera pretukla koskom iz supe koju je u tom trenutku kuvala, nakon što su se pijani posvađali oko politike, javlja novinska agencija PAP.

Razlog svađe bili su lokalni izbori u Bartošicama, gradu na severu zemlje, navodi se u izveštaju. Osumnjičena 44-godišnjakinja je u tom trenutku kuvala, pa je kost iskoristila kao improvizovano oružje da udari partnera po glavi. Muškarac je prebačen u bolnicu, gde je su mu povrede sanirane.

I muškarac i žena su potvrdili okolnosti svađe, a iz policije navode da tek treba da izvrše uviđaj na mestu "zločina", gde će verovatno oduzeti oružje.

"Još ga nemamo, tako da je teško reći o kojoj kosti par govori", rekao je lokalni službenik PAP-u. Iz policije navode i da su i napadač i žrtva bili pijani u trenutku svađe oko drugog kruga izbora.

Žena, koja je trenutno na trežnjenju u policiji – ima krivični dosije i, ako bude osuđena za napad, preti joj do sedam godina i šest meseci iza rešetaka, navodi agencija.

image
VV inauguration
banner