Svet

Državna duma poručila Bajdenu: Ni Spilbergovi specijalni efekti vam neće pomoći

Da bi značajno uštedeli novac, bolje je uključiti iluzionistu Dejvida Koperfilda u Bajdenovu predizbornu kampanju, poručio je predstavnik Državne dume iz regiona Krim Mihail Šeremet
Državna duma poručila Bajdenu: Ni Spilbergovi specijalni efekti vam neće pomoćiGetty © Chip Somodevilla

Predstavnik Državne dume sa Krima, član Komiteta za bezbednost Mihail Šeremet, izjavio je da specijalni efekti američkog reditelja Stivena Spilberga neće spasiti predsednika SAD Džozefa Bajdena na izborima.

Ranije je En-Bi-Si njuz, pozivajući se na svoje izvore, izvestio da je Stiven Spilberg saradnik u predizbornoj kampanji američkog predsednika Bajdena "u razvoju strategije za Nacionalnu konvenciju Demokratske stranke" koja je zakazana za avgust.

"Spilbergovi specijalni efekti neće spasiti Bajdena, koji je već ušao u istoriju kao krvavi predsednik koji je izazivao vojne sukobe u raznim delovima sveta", rekao je Šeremet za RIA Novosti.

Prema njegovim rečima, Bajden danas podseća na mehaničku lutku iz američkog blokbastera, koju kontrolišu vojne korporacije.

"Da bi značajno uštedeli novac, bolje je uključiti iluzionistu Dejvida Koperfilda u Bajdenovu predizbornu kampanju, ako i on ne pomogne, onda će cela međunarodna zajednica barem biti veoma zainteresovana da gleda njegove nove trikove", predložio je Šeremet.

Si-En-En je ranije objavio rezultate ankete koji pokazuju da bivši američki predsednik Donald Tramp uživa veću podršku birača od aktuelnog američkog predsednika.

image