"Čipovani" Bajden peva "Ja sam Rus": Novogodišnji spot RT

RT objavio komičan novogodišnji video o tome kako se tim ruske redakcije navodno priprema za mešanje u predsedničke izbore u SAD

RT na ruskom objavio je komičan novogodišnji video o tome kako se tim redakcije navodno priprema za mešanje u predsedničke izbore u SAD.

Na snimku se vidi kako je, u okviru fiktivnog tajnog projekta "Deda na uzici", predsednik Sjedinjenih Država Džozef Bajden navodno tajno čipovan tokom vakcinacije, koju je naredila glavna urednica RT i medijske grupe "Rasija sevodnja" Margarita Simonjan, koja je ulozi "pukovnika" i na čelu tog projekta.

"Izveštavam: Projekat mešanja u nove izbore u Sjedinjenim Državama ulazi u završnu fazu. Subjekt je uspešno mikročipovan. Operacija je sprovedena pod ličnom kontrolom, sve funkcioniše savršeno – i dalje na osnovu sovjetskih dešavanja", kaže Simonjan.

Zahvaljujući čipovanju, zaposleni u RT mogu da "kontrolišu" američkog predsednika.

U okviru sledeće faze "tajnog projekta", Bajdenu se ugrađuje "rusifikator", nakon čega on počinje da peva pesmu "Ja sam Rus", ruskog pevača Šamana, sedeći za stolom u Beloj kući.

"Završićemo to do američkih izbora. Sledeća godina će biti zanimljiva. Godišnji izveštaj je završen. Srećna Nova godina! Služim Rusiji!", poručila je glavna urednica RT-a na kraju videa.