Magazin

Kejt Midlton dolazi da gleda Đokovića: Pratiće takmičenje iz publike i pobedniku uručiti trofej

Princeza od Velsa Kejt Midlton prisustvovaće sutra muškom finalu Vimbldona, gde će iz publike pratiti meč između Đokovića i Alkaraza. Spekulacije na ovu temu traju već danima, a publika i obožavaoci princeze nisu prestajali da većaju hoći li baš ona, kao i prethodnih godina, uručiti pobedniku pehar.
Kejt Midlton dolazi da gleda Đokovića: Pratiće takmičenje iz publike i pobedniku uručiti trofejGetty © Tim Clayton/Corbis

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, će sutra svojim prisustvom ulepšati muško finale na prestižnom teniskom takmičenju Vimbldon na kome će snage odmeriti srpski teniser Novak Đoković i Karlos Alkaraz, potvrdila je Kensingtonska palata.

Kako prenosi britanski Telegraf, bez obzira na zdravstveno stanje princeze, pobedniku će pehar uručiti upravo ona, kao i prethodnih godina. Ovo će biti drugo pojavljivanje princeze od Velsa u javnosti, od kada je u martu objavila da boluje od raka, prenosi je britanski Telegraf.

Kejt Midlton nakon 6 meseci ponovo u javnosti povodom rođendana kralja Čarlsa III 

Princeza je, nakon što je objavila da boluje od raka, prvi put u javnosti bila prisutna 15. juna, na manifestaciji "Trooping the Colour". Uoči svog prvog pojavljivanja u javnosti, Kejt Midlton je rekla da se nada "da će biti i na drugim javnim događajima koji su planirani tokom leta", ali da ništa ne može sa sigurnošću da potvrdi.

Kejt Midlton se obratila javnosti: "Lekari su otkrili da imam rak"

U martu 2024. godine, Kejt Midlton saopštila je javnosti da prima preventivnu hemoterapiju, ali nije navela o kojoj vrsti raka je reč. "Želela bih da iskoristim priliku da se lično zahvalim na svim rečima podrške i na ukazanom razumevanju u toku oporavka od operacije", otpočela je tada Kejt Midlton svoje obraćanje javnosti koje je preneo Bi-Bi-Si. 

image