Magazin

Održano drugo polufinale Pesme za Evroviziju, poznati svi finalisti

Drugo polufinale "Pesme za Evroviziju" održano je sinoć, gde je nastupalo 14 takmičara. Plasman u finale obezbedilo je sedam takmičara, čime je kompletiran spisak od 16 učesnika finala izbora za srpskog predstavnika na Pesmi Evrovizije.
Održano drugo polufinale Pesme za Evroviziju, poznati svi finalisti© RTS

Mnogi su sa nestrpljenjem čekali drugo polufinale za "Pesme za Evroviziju" kako bi konačno saznali koji takmičari su obezbedili svoje učešće u finalu.  Sabiranjem sms glasova gledalaca i stručnog žirija, po principu pola-pola, sledeći muzičari su prošli dalje.

1. Lorens  - "Dom"

2. Teya Dora - "Ramonda"

3. Dušan Kurtić - "Zbog tebe živim"

4. Zejna- "Najbolja"

5. Milan Bujaković - "Moje, tvoje"

6. Nemanja Radošević -"Jutra bez tebe"

7. Džordži -"Luna park"

Finale "Pesme za Evroviziju", gde će se izabrati predstavnik Srbije koji ide u maju na "Pesmu Evrovizije" u švedski grad Malme, zakazano je za 2. mart. 

Iz prvog polufinala prošli su pevačica Breskvica ("Gnezdo orlovo"), Hristina ("Bedem"), Lena Kovačević ("Zovi me Lena") i M.IRA ("Percepcija"), Bojana i David ("No no no"), Marko Mandić ("Dno"), bend "Keni nije mrtav" ("Dijamanti") i Zorja ("Lik u ogledalu").

Program su vodili Slaven Došlo i Dragana Kosjerina, a u takozvanom grin rumu sa takmičarima su se družili Kristina Radenković i Stefan Popović. 

RTS je najavio da će svoj deo prihod od SMS glasova sve tri večeri dati udruženju Zvončica za pomoć deci obolelih od malignih i retkih bolesti. 

image