Magazin

Mesečni horoskop za mart 2024. godine

Na korak smo bliže do proleća. Na ulasku u mart sačekuju nas Sunce, Merkur, Saturn i Neptun u znaku Riba. U znaku Bika su Jupiter i Uran, u znaku Škorpije je Mesec - a u Vodoliji su Pluton, Mars i Venera. Mart će biti mesec dualnosti. S jedne strane će postojati nadahnuće, s druge - gubitak motivacije. S jedne strane ljubav, s druge - tajna ili razočarenje. S jedne strane jaka energija, sa druge - energetski padovi i zastoj.
Mesečni horoskop za mart 2024. godine© freepik/montypeter

U periodu od 3. pa do 10. marta prvo Venera, a zatim i Mars ulaze u kvadratni aspekt sa Uranom. Dok će aspekt Venere i Urana ukazati na nestabilnost i potrebu za rizikom u novčanim tokovima, po pitanju ljubavi će doneti nekima varnice strasti i ulaske u neobične odnose/kombinacije/afere, a drugima ljubavne greške, nestrpljivost i nagle preseke. Kvadrat Marsa sa Uranom će ukazati na potrebu za pobunom, snažnu reakciju na pritisak, opasne situacije, delovanje u afektu, naglost.

Tog 10. marta imamo i mlad Mesec u znaku Riba u sekstilnom aspektu sa Uranom koji govori o promenama, ali najpre onim koje kreću unutar nas. Dani jake intuicije, kreativnosti i nadahnuća. Istog dana i Merkur prelazi u znak Ovna (gde ga očekuje retrogradni hod, ali tokom aprila), ukazujući na snagu misli i reči, oštroumnost, pronicljivost. Razgovori će biti strastveni, nećemo dati na sebe, lako ćemo upadati u vatru.

Dan kasnije, 11. marta Venera prelazi u znak Riba - mesto svoje egzaltacije - mesto najdubljih osećanja, ali i najvećih tajni. Pred nama su dani velikih emotivnih zanosa, romantike ali i jakih čulnosti i tajnih ljubavnih afera.
Sunce prelazi u znak Ovna 20. marta, a mi ulazimo u proleće. Par dana kasnije - 23. marta Mars prelazi u znak Riba. Pošto je Mars planeta koja govori o našem cilju, usmerenju i energiji, njegov tranzit kroz vodeni znak Riba može doneti osećaj da ne uspevamo da kontrolišemo situacije koje su nam od važnosti, da nismo sigurni šta želimo, a da se naša raspoloženja i motivacija, kao i organizacija konstantno menjaju i variraju.

Pomračenje i pun Mesec u znaku Vage očekuje nas 25. marta. Fokus će biti na odnosima - pogotovo onim koji u poslednje vreme nisu stabilni, gde može doći do nekog vida suočavanja u smislu "šta je ono što želim, a šta je realno". Kao što se neke relacije (nije važno da li su one emotivne, poslovne, porodične, prijateljske itd) sada mogu oporaviti i pronaći zajedničko rešenje i put na dalje, takođe će biti i onih odnosa u kojima će biti situacija koje je teško prevazići. Generalno gledano, možemo u ovom periodu osećati da ne postoji balans u našem životu.

Generalno gledano, mart će biti mesec dualnosti. S jedne strane će postojati nadahnuće, s druge - gubitak motivacije. S jedne strane ljubav, s druge tajna ili razočarenje. S jedne strane jaka energija, sa druge energetski padovi i zastoj. Obzirom da nam je ovo mesec u kojem se, makar kalendarski, susreću zima i proleće i mešaju svoje uticaje, nije ni čudno što on deluje toliko nestabilno i sa oscilacijama. Znate ono što zovu prolećnim umorom ili prolećnom letargijom? Pa, nekako mi deluje da ćemo svi mi u manjoj ili većoj meri tokom marta proći kroz ovakva ili slična stanja.
Srećno!!!

Ovan

Ljubav
U mart ulazite sa aktivnom, ali prilično nemirnom energijom. Sa jedne strane, ovo će doneti pregršt zanimljivih trenutaka sa partnerom, jer ćete biti inspirisani na akciju i na traženje načina da zajednički uživate, putujete, družite se. S druge strane pak, sigurno je da ćete umeti da "inicirate" i po koji nestabilan ili tenzičan momenat. U drugom delu meseca su vaše promene raspoloženja naglašenije - može postojati zabrinutost, ljubomora, ili pojačana emotivnost. Neki odnosi će se naći na raskrsnici, neki će parovi odabrati put zajedništva ili dubljeg povezivanja, neki će krenuti put odvajanja. Slobodni Ovnovi - strastven i intenzivan period sa mnogo aktivnosti, druženja, zabave. Biće lako ući u avanturu, tajnu ljubavnu priču, biće lako zaljubiti se, ali će biti lako i to da vam prošlost ponovo zagolica maštu.

Posao
Zaokupirani ste ozbiljnim poslovnim planovima za koje ste svesni da imaju budućnost, ali postoji nervoza zato što se oni odvijaju suviše sporo ili uz prepreke. Od kraja prve dekade meseca pokrećete se intenzivnije ka svojim ciljevima što će dovesti do većih pomaka u poslovnom, ali i u finansijskom sektoru. Drugi deo meseca može iznedriti nove, dosta uspešne saradnje, a pojedini Ovnovi u tom periodu mogu izabrati promenu radnog mesta, prekid poslovnog partnerstva ili ulazak u privatne vode.
Zdravlje
Osetljivost respiratornog trakta, podložnost virusnim i bakterijskim infekcijama. Ulazak Sunca u vaš znak u poslednjoj dekadi meseca će doneti porast vitalnosti.

Bik

Ljubav
Iako je prva dekada meseca pomalo nestabilna, ona može doneti zanimljive trenutke sa voljenom osobom. Napravite iskorak iz svakodnevice, prodrmajte rutinu i donesite više zajedničkog uživanja. Ostatak meseca je donosi jačanje bliskosti, veću emotivnu povezanost između partnera i vas. Pred vama je jedan stabilan ljubavni period. Dok neki parovi mogu početi da kuju zajedničke planove za budućnost, drugi će uneti pozitivne promene, dah sveže energije kroz više zajedničkih izlazaka, druženja, putovanja. Slobodni Bikovi - pojačan društveni život i nova poznanstva su aktuelni tokom prve dekade marta. Neka od ovih poznanstava mogu postati značajni za vas, što će biti posebno vidljivo u ostatku marta, koji je izuzetno povoljan za početke novih ljubavnih priča. I to onih obećavajućih, koje će trajati.

Posao
Značajan poslovni mesec - možda će njegova dinamičnost u prvih desetak dana marta biti "malo previše" za vašu mirnu prirodu, ali će vam zato doneti isticanje u poslovnoj sferi i integritet. Ostatak marta je mirniji - poslovni tokovi se odvijaju redovno, a vi imate priliku da pokažete prave rezultate. Zato nije čudno što će nekima od vas baš poslednja dekada marta doneti veliku poslovnu promenu ili ponudu kojoj je teško reći "ne". Porast obaveza je izvestan, ali umećete da idete u korak s njima.

Zdravlje
Više se relaksirajte, odmarajte i opuštajte u prvoj dekadi meseca koja vam može doneti i teškoće sa respiratornim traktom. Ostatak marta je stabilniji u zdravstvenom smislu.

Blizanci

Ljubav
Niste nezadovoljni trenutnom situacijom u partnerskim odnosima - postoji povezanost i razumevanje, a postoji i potreba za više zajedničkih trenutaka koji su ispunjeni opuštenom energijom i aktivnostima koje vam oboma prijaju. Ok, možda je prisutno nešto više mentalnog i fizičkog umora kod vas, ali i tu će situacija krenuti na bolje od ulaska u drugu dekadu marta. Imaćete periode u kojima se osećate potpuno sigurno i stabilno sa voljenom osobom, kao i one u kojima postoji određeni nivo nervoze ali suštinski, pred vama nije loš mesec za emotivne odnose. Ta šarenolikost će učiniti da odnos sa voljenom osobom bude dinamičan, a ne ravna crta. Slobodni Blizanci - nije ni malo loš trenutak da uživate i budete okruženi ljudima koji vam prijaju. Postoji prostor za nove ljubavi, ali i za malo "prebiranja" po prošlosti.

Posao
Prethodni mesec je doneo ozbiljne poslovne aktivnosti, ali i pritisak obaveza na vas. Ovaj mart gledamo kao prirodni nastavak onoga što je počelo da se odvija tokom februara - priliv energije i borbenosti po pitanju posla će posebno biti naglašen od ulaska u drugu dekadu meseca. Promene su aktuelne od polovine marta - nekima od vas donose napredovanje (koje je skopčano sa povećanjem obaveza i odgovornosti), nekima poboljšanje u finansijskom sektoru, a nekima početak dugoročnih projekata.

Zdravlje
Nešto naglašeniji umor. Potrebno vam je više kvalitetnog sna, ali bi bilo dobro i da se više fizički aktivirate. Početkom meseca su moguće prehlade, ostatak marta - alergije, sinusi.

Rak

Ljubav
Vaša osećanja i raspoloženja kroz odnos sa voljenom osobom će biti u fokusu tokom celog marta. Neki put će to biti mirno, toplo i prozirno jezerce emocija u kojem ćete se osećati ušuškano i sigurno. Neki put će biti i talasa nesigurnosti, strahova ili pak vraćanja na prošle teme i pitanja koja vas na kratko mogu preplaviti. Posebno drugi deo meseca donosi te naglašenije oscilacije - ne bih rekla da će biti iole konkretnijih, ozbiljnijih problema između partnera i vas  ali će biti nemira, koji jesu rešivi jer ipak su trenutno emocije i osećaj povezanosti na prvom mestu. Slobodni Rakovi - potreba za sigurnom ljubavnom lukom je izražena kod vas tokom marta. Nove ljubavne prilike postoje (neke od njih su zaista dobre, ali biće i onih koje samo nose avanturu), ali će biti prisutna i potreba za obnovom nekih odnosa.

Posao
Nemiran, ali profitabilan i uspešan mesec je pred vama. Možda ćete tokom prve dekade meseca biti bez pravog fokusa i organizacije, možda će se sve vezano za posao odvijati uz dosta prepreka i otežanja ali od ulaska u drugu dekadu marta vaša se organizacija popravlja i usmeravate se na ciljeve ili ostvarenja planova. Užurbanost će postojati, ali ćete uspevati da uhvatite korak i budete efikasni i ažurni. Veća profitabilnost ide Rakovima koji sarađuju sa inostranstvom, u obrazovanju ili u javnim ustanovama.
Zdravlje
Respiratorni problemi su aktuelni u prvoj polovini meseca. Drugi deo marta može doneti osetljive sinuse, glavobolju ili meteoropatske tegobe.

Lav

Ljubav
Ispunjen dešavanjima i aktivan, ali sa druge strane i pomalo izazovan period je pred slobodnim Lavovima. Druženja i pozitivnih kontakata koji vam prijaju će biti svakako, a sa nekim od ovih osoba biste mogli i emotivno da se povežete...ili da vam makar probude onu strasnu, vatrenu komponentu. Izazovi leže u vašoj emotivnoj ranjivosti tokom marta, što kod nekih od vas može doneti talase melanholije ili čak potrebu da se okrenu ka prošlosti, dok bi pojedini Lavovi bili skloni ulasku u tajne ili previše komplikovane odnose. Što se zauzetih tiče - dinamičan period sa voljenom osobom. Biće tu i izuzetno lepih momenata, ali će biti i trenutaka u kojima bi oboje trebalo da naučite da podignete ručnu kočnicu i da ne dozvolite da tenzije eskaliraju. Povoljan mesec za putovanja, druženja, izlaske.

Posao

Promene u planovima, nagli preokreti, iznenadne situacije i potreba da savladavate stvari u hodu biće više nego prisutni tokom većeg dela marta. Brzina i kvalitet rešavanja zavisiće od vaše sposobnosti da objektivno sagledate situaciju, napravite određene ustupke i budete fokusirani na krajnji rezultat. Porast obaveza je izvestan, ali ste vi već od kraja prve dekade marta u neuporedivo boljoj energetskoj fazi i umećete da se na pravi način izborite sa njima. Finansije su nešto bolje, mogućnost dodatnih zarada.

Zdravlje
Bolji zdravstveni period je pred vama. Nivo stresa jeste pojačan, naročito u prvom delu meseca a stariji pripadnici znaka mogu biti skloni virozama, prehladama, alergijama ili meteoropatskim tegobama.

Devica

Ljubav
Neki vid promene će biti aktuelan u partnerskim odnosima, jer ste u ozbiljnom periodu koji traži definisanje, sređivanje, čišćenje. Pa ćemo tako imati parove koji će kroz mart proći u mnogo boljoj energiji sa voljenom osobom, sve uz pojačanu bliskost, razumevanje i obostranu podršku. Isto tako ćemo imati parove koji će izdefinisati pravac veze i krenuti ka uozbiljnijoj, polako ali sigurno. No, biće i onih parova koji će ovaj period iskoristiti da realno sagledaju stanje stvari, da eventualno pokušaju da naprave pozitivne promene, a ako to ne bude funkcionisalo - da krenu ka pravcu odvajanja. Slobodne Device imaju pred sobom aktivan ljubavni mesec. Kao što će neki od vas tražiti zabavu, druženje i flert, biće i onih koji će tražiti stabilnost i trajnost u ljubavi. Svako će pronaći ono što traži.

Posao
Vi ste već neko vreme u takvom poslovnom periodu koji vam ne dozvoljava da predahnete i opustite se na iole duži rok, ali koji vam sa druge strane gledano  donosi ozbiljne poslovne pomake i dobre rezultate. I takav period će se samo nastaviti tokom marta. Što bi se reklo - nema odmora dok traje obnova. A u vašem slučaju - nema odmora kada pravimo temelj i odskočnu dasku za budućnost. Organizujte se dobro, jer sve su obaveze sada hitne, svi dogovori važni. Znatno povećanje finansija.
Zdravlje
Nivo stresa je povišen. Zato vam je potrebno više odmora, relaksacije ali i fizičkih aktivnosti i boravka u prirodi, kao i redovna i kvalitetna ishrana. Možete imati probleme sa spavanjem, glavobolje, prehlade.

Vaga

Ljubav
Još od jeseni prošle godine i prelaska mesečevih čvorova u vaše i partnersko polje Vage su ušle u značajnu emotivnu fazu koja treba da iznedri promene koje su vam neophodne. Pun Mesec i pomračenje koje se dešava u vašem znaku tokom marta, kao i pomračenje Sunca u partnerskom polju tokom aprila, samo su pokazatelji da te promene sada hvataju svoj puni tempo i pravac. Dok će kod nekih parova i ovaj i naredni mesec doneti značajne odluke po pitanju budućnosti odnosa ili pomoći da se stabilizujete kao par, rešavajući tekuću problematiku na pravi način,  biće i onih emotivnih relacija koje brzim korakom idu ka kraju i odvajanju. Vi lično tokom marta postajete svesni šta je ono što istinski želite - birajte mudro i neka vam je srećan put. Slobodne Vage - prvi deo meseca vas jako ljubavno aktivira, pa su novi emotivni počeci itekako mogući. Imate vi šanse za ljubav i u ostatku meseca ali se one više vezuju za poslovni sektor ili za komplikovane, čak i tajne emocije.

Posao
Iako je što se rezultata tiče - mart izuzetno povoljan po vas, ne možemo poreći da će istovremeno biti prilično zahtevan. Ići će se iz krajnosti u krajnost i kada je vaša energija u pitanju (od motivisanosti, nadahnuća i pozitive – do padova, umora, letargičnosti, čak i lenjosti) i kada je u pitanju radna atmosfera, sredina i odnos sa kolegama i saradnicima (od razumevanja, uklapanja, podrške – do loših odnosa, nervoze, grešaka, slabe organizacije posla). Fokusirajte se, ne žurite i uvek imajte na umu krajnji cilj. Finansijskim segmentom ćete biti više nego zadovoljni i pored troškova (koje ne možete izbeći).

Zdravlje
Moguć je pad imuniteta baš zbog velikog mentalnog i fizičkog trošenja kroz posao i obaveze. Budite odgovorniji prema sebi - i po pitanju ishrane, odmora ali i rekreacije.

Škorpija

Ljubav
Ulagaćete ljubav, novac, vreme i energiju u porodični sektor - neko zato što želi, a neko zato što mora. Pa će tako neki bračni parovi (ili oni koji žive zajedno) renovirati prostor, praviti promene, ulagati u dom, uživati u prijateljskim posetama i zabavama, otpočinjati zajednički život, a drugi će imati tenziju, promenljiva raspoloženja i nemir. No, čak i ovi "nemirni" parovi mogu pronaći zajednički jezik i rešenje i to od ulaska u drugu dekadu meseca. Generalno gledano - Škorpije se mogu osećati "zatrpano" dešavanjima u raznim životnim sektorima, što će se odraziti i na odnos sa voljenom osobom. Ipak, emocije su dosta jake tokom marta i mogu pomoći u rešavanju eventualnih problema. Slobodne Škorpije - potreba za ljubavlju je naglašena od druge dekade meseca pa na dalje. Novopokrenute priče biće protkane intenzivnim emocijama, ali obećavaju trajnost i pripadanje. Neki od vas suočiće se sa prošlim ljubavima (ili ponavljanjem emotivnih obrazaca) u drugom delu meseca.

Posao
Dosta nervoze i neorganizovanosti će biti prisutno tokom prve dekade meseca u poslovnom sektoru. Obaveza je puno, a sve ih treba završiti na vreme – pa su moguće i tenzije sa kolegama i saradnicima. Od ulaska u drugu dekadu marta ambicije i potreba za dokazivanjem se dodatno bude – iako je ovo izuzetno produktivan period po vas – i dalje ćete povremeno imati problema sa organizovanjem obaveza jer ćete u želji da se istaknete prihvatati nova i nova zaduženja. Finansije su u usponu u drugom delu meseca.
Zdravlje
Bićete skloni da idete do krajnjih granica (pa i preko njih) što može dovesti do energetskih padova, a samim tim i do pada imuniteta.

Strelac

Ljubav
Ukoliko ste u braku ili živite sa partnerom, mart vam daje priliku da potencijalne probleme i teškoće iz prethodnog perioda konačno razrešite i popravite odnose. Niko ne kaže da će to biti lako - moraćete da se suočite i sa sopstvenim greškama i pogrešnim postupcima i potrudite se da ih ispravite. Ukoliko ste u vezi - mart je dosta povoljan po vaš odnos. Više ćete uživati u zajedničkim aktivnostima i akcijama, provoditi više vremena zajedno, možda se odlučiti i na kraće putovanje i odmor. Da, porodični sektor će vam oduzimati jedan dobar deo energije ali imaćete podršku voljene osobe. Što se tiče slobodnih Strelčeva - dobar period za druženje, zabavu, flert, strast, ljubav. Novi emotivni počeci su više nego izvesni. Druga polovina meseca može nekima od vas vratiti prošlost u misli ili vam pak doneti osobu sa kojom postoji izraženija razlika u godinama ili od koje ste fizički udaljeni.

Posao
Videli ste da je u prethodnim mesecima poslovni sektor pokazivao znake velike užurbanosti, povećanja obaveza i povremene haotičnosti. Ništa posebno drugačija situacija neće biti ni tokom marta, s tim što ćete se vi nešto lakše snalaziti u svemu tome jer ćete imati više energije i entuzijazma. Izbegavajte tenziju u kolegijalnim i saradničkim odnosima, onoliko koliko je to u vašoj moći. Takođe, pazite da u prevelikoj žurbi ne napravite greške i tako sebi "obezbedite" dodatni posao. 

Zdravlje
Bićete podložni respiratornim tegobama, ali i povredama, i to tokom prve dekade meseca. Pokušajte da se bolje organizujete i date sebi više prostora za odmor i opuštanje.

Jarac

Ljubav
Ovo je odličan period da se u onim emotivnim relacijama koje su stabilne dodatno izgradi poverenje, bliskost, razumevanje ali i da se razgovara o budućnosti odnosa i potencijalnim ozbiljnijim koracima u tom pravcu. Sigurno je da ćete sa voljenom osobom imati jedan aktivniji i dinamičniji period koji će vam oboma prijati. Ukoliko je pak vaš odnos sa partnerom imao neke nepovoljne faze ili teške teme u prethodnom periodu sada je pravi trenutak da se bacite na njihovo rešavanje. Ono što je bitno jeste da oboje pokažete i odlučnost ali i iskrenost, kao i spremnost da se suočite sa sopstvenom odgovornošću za problem. Nema razloga da se situacije ne reše u pozitivnom pravcu. Slobodni Jarčevi - mnogobrojna dešavanja, živost, dinamika - to je ono što vas očekuje tokom marta. Otvoreni ste za nove ljubavne pokušaje. Kod pojedinih - susret ili kontakt sa bivšim partnerom u drugom delu meseca može ponovo pokrenuti ljubav. 

Posao
Nešto više obratite pažnju na finansije (na troškove, rizike, ali i potencijalna ulaganja) tokom prve dekade meseca. Dobro odmerite i ne zalećite se. Što se poslovnog dela tiče - pred vama je jedan naglašeno aktivan period koji kod nekih Jarčeva može doneti i veće poslovne pomake tokom poslednje dekade meseca (pričamo o novim ponudama, ali i o unapređenju ili dobijanju ozbiljnih projekata). Pred vama je mesec sa mnoštvom prilika za napredovanje, promenu, ozbiljne dogovore i saradnje.

Zdravlje
Respiratorni sistem će biti nešto osetljiviji tokom celog marta, moguće su prehlade i viroze, ali i alergije.

Vodolija

Ljubav
Pred vama je jedan prilično živahan mesec, što će vam sa jedne strane izuzetno prijati jer će odnos sa voljenom osobom postati aktivniji, razigraniji, sa više kretanja, zajedničkih akcija i druženja. Sa druge strane, ta "živahnost" će biti prisutna i kroz porodični i poslovni segment  na koje ćete morati da obratite dosta pažnje i koji će vam oduzimati veliku količinu vremena. Zato nije čudno što ćete povremeno imati oscilacije u raspoloženjima i uneti nervozu u partnerski odnos. Na svu sreću, ti nervozni momenti su sada prolazni i ne nanose nikakvu štetu vašem odnosu. Slobodne Vodolije - vi ćete najverovatnije protrčati kroz ovaj mesec sa osmehom na licu. Kretaćete se među zanimljivim ljudima i privlačiti pažnju. Itekako su moguća značajna nova poznanstva koja vas vode ka ljubavi.

Posao
Veliki fokus tokom ovog meseca je na vašim finansijama. Priliva će biti više nego inače, zaraditi hoćete ali bi bilo dobro da usput naučite da na pravi način raspolažete novcem. Možete se povremeno osećati kao da ste bankomat i da izbacujete novac na sve strane - malo za kuću, malo za člana porodice, malo na partnera....malo na sto nekih drugih, možda i nepotrebnih stavki. Što se posla tiče,  ako ste mislili da je februar užurban, sad ćete videti kako mart ume da "nagari" i ubaci vas u šestu brzinu.

Zdravlje
Obratite više pažnje na ishranu, jer su neke promene evidentno neophodne. Takođe, respiratorni sistem može povremeno biti osetljiv, a trebali biste da vodite računa i o povredama.

Ribe

Ljubav
Do kraja prve dekade meseca nemir i nervoza će biti naglašeno prisutni kod vas. Borićete se sami sa sobom, nespremni da se otvorite partneru i kažete šta je to što vas istinski muči. Savet je da ne stvarate sebi pritisak a partneru glavobolju (jer mu neće biti jasno zašto se povremeno povlačite ili zašto ste nervozni) već da iskreno i otvoreno komunicirate. Jer, partner jeste na vašoj strani, možda i više nego što mislite. No, nećemo zanemariti da postoji mogućnost da pojedini pripadnici ovog znaka kriju tajni flert sa nekim. Ako je takav slučaj kod vas, onda gledajte šta ćete i kako ćete. Slobodne Ribe - ukoliko ste u prethodnom periodu započeli nešto što bismo najpre mogli nazvati neobaveznim odnosom, doći ćete do jednog vida raskrsnice - ili će se odnos prekinuti, ili ćete pak nastaviti kroz javnu vezu. Generalno gledano, vaša ljubavna sreća će krenuti da se popravlja od ulaska u drugu dekadu meseca. Moguća je obnova nekih partnerskih odnosa, ali evidentno je da ćete biti otvoreni i za nove ljubavne priče.

Posao
Ribe mogu biti nervozne i zbog toga što novac brzo odlazi i što imate puno neplaniranih troškova. Stanje vaših finansija će krenuti polako da se popravlja u drugom delu meseca i sigurno je da ćete biti zadovoljniji nego u februaru. Što se poslovnog dela tiče - neorganizovanost je jako prisutna tokom prve dekade meseca. Previše obaveza a premalo vremena da se one kvalitetno završe, pa su moguće i greške. Ostatak meseca je povoljniji, vi ćete imati više energije i bolji fokus, pa i bolje rezultate. 

Zdravlje
Ribe koje boluju od hroničnih bolesti mogu imati aktivaciju tih tegoba tokom marta. Generalno gledano - potrebno je da više obratite pažnju na stanje svog organizma i da ne idete preko svojih granica.

Horoskop priredila astrolog Olga Savić , venerasapapilotnom.com

image