Magazin

Urnebesno: Krava banula na venčanje i oglasila se, gosti nisu mogli da se obuzdaju od smeha (VIDEO)

Emi i Hari Milard iz Velike Britanije mesecima su planirali svoje venčanje. Na samoj ceremoniji, sve je išlo glatko dok se nije pojavila krava koja se oglasila u važnom trenutku i izazvala opšti smehotres među prisutnima.
Urnebesno: Krava banula na venčanje i oglasila se, gosti nisu mogli da se obuzdaju od smeha (VIDEO)© Принт скрин/Јутјуб

Na društvenim mrežama širi se urnebesni snimak sa jednog venčanja u Velikoj Britaniji. Naime, par Emi i Hari Milard su odlučili da svoje venčanje naprave na pašnjaku. Pored brojih zvanica, pojavio se i nepozvani gost koji je "rekao" šta ima da kaže i to u veoma škakljivom momentu.

U trenutku kada matičarka saopštava: "Da bih nastavila, sada moram da pitam da li neko prisutan…" i onda, obližnja krava je počela glasno da muče. Svi su prasnuli u smeh, a ni mlada i mladoženja nisu mogli da se suzdrže.

Nastavak matičarkinog obraćanja, nije bio manje zanimljiv. Taman, kad je rekla: "Ako neko od prisutnih zna za bilo kakvu zakonsku prepreku…", krava se ponovo oglasila, glasnim mukanjem.

Smeh je opet nastupio, a mnogi su se šalili na mrežama da je ovo ipak bio znak i da je "krava pokušala da upozori par" i da "možda nešto zna".

image