Rusija

Zaharova: Ako vas čudi sve više LGBT mladih u Kanadi, pogledajte im crtane filmove

Portparolka ruskog MSP reagovala je na crtani film "Dino ranč", za najmlađe od dve do pet godina, koji se prikazuje u Kanadi i u SAD, u kom dva istopolna tiranosaurusa pokušavaju da dobiju decu
Zaharova: Ako vas čudi sve više LGBT mladih u Kanadi, pogledajte im crtane filmoveGetty © Photo by Tabatha Fireman/Getty Images

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova osvrnula se na crtani film "Dino ranč", za decu uzrasta od 2 do 5 godina, koji se prikazuje u Kanadi i u SAD, u kom dva istopolna tiranozaurusa pokušavaju da dobiju decu.

"Pre nekoliko godina 'napredne zemlje' su objavile animiranu seriju Dino Ranč ('Ranč dinosaurusa') za najmlađe, za uzrast od dve do pet godina. Pitaju me da li mi je taj crtani učinio nešto loše. Tamo je sve slatko i milo, slike su smešne, muzika je lagana i nezaboravna - upravo ono što mala deca vole. Prikazuje se u Kanadi (CBC Kids) i u Sjedinjenim Državama (Dizni Junior)", napisala je Zaharova na Telegramu.

Ona je poručila da ljudi procene sami i dodala da su se na kraju prve sezone u seriji "Adoptasaurus Reks", deca vlasnika dinofarme odlučila da pomognu da dvoje istopolnih tiranosaurusa dobiju decu.

Prema njenim rečima, patnja istopolnih tiranosaurusa je impresivna: oni pokušavaju da izlegu kamenje umesto jaja (bez šale), ali to im ne uspeva, iz nekog razloga. Kao rezultat toga, dodala je Zaharova, deca im pomažu da pronađu bebu dinosaurusa za usvajanje.

"Ne verujete? Pogledajte. Ova epizoda je premijerno prikazana 4. marta prošle godine. Ovo nije jedinstven slučaj. Nemojte da vas iznenadi kako izgleda statistika odgovora na pitanje da li ispitanici sebe smatraju LGBT osobama. Što je mlađa generacija, to su veće stope", naglasila je.

Ona je dodala da sa monstruoznim crtanim filmovima u svakom smislu kao što su "Ranč dinosaurusa" (gde uče decu o nebinarnom bizonu Fredu), u budućim anketama, pokazatelji u koloni "da" će naglo porasti.

"U Sjedinjenim Državama, posebno u Kanadi, uskoro će legalna marihuana biti dodata formulama za dojenje. Jer takav 'sadržaj' se može samo 'degustirati'. Nekada je postojala ova šala: Bračni par dolazi kod ginekologa-reproduktivologa, žale se da ne mogu da rode dete, a on šokirano odgovara: 'Vi ste muškarci!', navela je.

Po svemu sudeći, zaključila je Zaharova, u verziji za neoliberalni Zapad, doktor je trebalo da ih podrži, da im ulije nadu, umiri i obeća da će sve proći, a ne da ima kaže istinu u lice, kao što se desilo kod tiranosaurusa.

image
VV inauguration
banner