Sport

Traži se telo ruskog košarkaša - otkriveni detalji, nestali mladić pao s mosta

Mediji u Rusiji pišu o tome da se sada traga za telom Antona Petuhova, nakon što je potvrđeno da je pre pet dana upao u reku Jenisej

U sredu je u Rusiji vest dana bio nestanak mladog košarkaša Antona Petuhova, kom se svaki trag izgubio u noći između 30. i 31. decembra, a sada su otkrivene nove informacije.

U ruskom gradu Krasnojarsku u toku je potraga za telom 20-godišnjeg košarkaša, nakon što su pronađeni snimci o njegovom padu sa mosta, pišu "RIA Novosti".

Kako je otkrila poznata grupa "Potraga za nestalom decom, pozivajući se na saopštenje ruskog Ministarstva unutrašnjih poslova, Petruhov je nestao oko tri sata iza ponoći poslednjeg dana 2023. godine.

Od tada niko nije imao nikakav kontakt sa njim, a sada su stigle nove informacije.

"Tokom kompleksnih operativno-istražnih radnji zaposlenih u odeljenjeu kriminalističke istrage Krasnojarskog opštinskog odeljenja MUP-a Rusije, na video-snimcima je utvrđeno da je traženi mladić upao u reku Jenisej sa Oktobarskog mosta", navodi se u saopštenju.

Petuhov je tokom košarkaške karijere igrao za juniorski tim CSKA iz Moskve od 2020. do 2023. godine, sa kojim je bio šampion juniorske VTB lige, a od prošle godine je nastupao za Barnaul.

image