Sport

Modrić završava karijeru u dresu Hrvatske? Ide iz Reala, a niko ne zna šta ga čeka posle

Nekada najbolji fudbaler sveta mogao bi da po okončanju Evropskog prvenstva prekine igračku karijeru
Modrić završava karijeru u dresu Hrvatske? Ide iz Reala, a niko ne zna šta ga čeka posleGetty © Catherine Ivill / Staff

Fudbaleri Real Madrida u četvrtak uveče od 21.00 igraju meč španske Primere protiv Hetafea, a renomirani list "Marka" tvrdi da na tom susretu ponovo u startnoj postavi neće biti Luke Modrića.

Legendarni hrvatski fudbaler mogao bi prema pisanju španskih medija čak i da okonča profesionalnu karijeru predstojećeg leta, po završetku Evropskog prvenstva u Nemačkoj!

Kako ističe novinar "Kadene ser" Manu Kareno, ovo je poslednja sezona Modrića u "kraljevskom klubu".

"Luka Modrić neće dobiti novi ugovor. I ovo što je odigrao ove sezone je dosta više nego što se očekivalo, a sve zbog povreda nekih igrača za koje Real smatra da su došli na nivo da preuzmu konce kluba u svoje ruke. Modriću je to jasno, zna da igra i više nego što je očekviao, ali zna i to da mu je sad uloga u klubu sekundarna", rekao je pomenuti novinar.

Zbog toga se pominje mogućnost da Modrić posle Reala pređe u neki tim iz MLS lige ili da ode u Saudijsku Arabiju. Ipak, navodi se da Hrvat nije baš oduševljen idejom da ide na Bliski istok, te je MLS realnija opcija.

Ipak, ukoliko Modrić ne dobije dovoljno dobru ponudu iz MLS lige, on bi mogao da odluči da se penzioniše po završetku Eura na kom će još jednom predstavljati selekciju Hrvatske.

image