Sport

Milojević pred gostovanje u Nišu: Kanga u konkurenciji za tim, Dragović uskoro na terenu

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je pred duel Superlige u Nišu da kapitena Aleksandra Dragovića ne očekuje duža pauza posle povrede u "večitom" derbiju, dok će i Gelor Kanga biti u konkurenciji za tim za duel protiv Radničkog
Milojević pred gostovanje u Nišu: Kanga u konkurenciji za tim, Dragović uskoro na terenu© Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće u sredu ekipi Radničkog u Nišu u 25. kolu Superlige Srbije.

"Fokusiran sam samo na Zvezdu i na moju ekipu. Nemamo vremena da pratimo šta se dešava u Radničkom kada je reč o treneru. Osluškujemo, ali usmeren sam na Zvezdu", izjavio je trener crveno-belih Vladan Milojević.

Milojević je naveo da kapitena Crvene zvezde Aleksandra Dragovića, koji se povredio pre tri dana na meču sa Partizanom, ne očekuje duga pauza.

"Prve prognoze su pozitivne. Mislim da neće biti dugačka pauza i očekujem ga brzo na terenu. Naš medicinski tim radi ubrzano na saniranju povrede, a posle toga sledi i reprezentativna pauza. Nedostaje nam i Vladimir Lučić... Videli ste da smo u poslednjih par utakmica imali teže povrede, što nikako nije dobro", rekao je Milojević, prenosi zvanični sajt kluba.

Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga će biti u konkurenciji za tim.

"Prema zvaničnim podacima FSS Kanga ima tri žuta kartona, tako da će biti u konkurenciji protiv Radničkog", istakao je trener Crvene zvezde.

Milojević je govorio i o mladim igračima Crvene zvezde.

"Svakom mladom igraču treba podrška. Svi je imaju od mene, ali biram tim za svaku utakmicu pojedinačno. Na njima je da rade i treniraju, te da budu spremni kako bi izašli na teren i opravdali očekivanja. Imamo mnogo mladih igrača na koje Zvezda računa. Svi vredno rade i čekaju šansu", podvukao je Milojević.

Utakmica između Radničkog i Crvene zvezde biće odigrana sutra od 19 časova.

image